Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kći poginulog kod Poreča još je na respiratoru, ali je stabilno

None Foto: Ivan Grgat/24sata 8

Ravnateljica pulske bolnice kazala nam je kako je djevojka (17) stradala kod Poreča u srijedu navečer stabilno, no i dalje je na respiratoru. Zbog ozljeda u nesreći joj je amputirana potkoljenica.

Djevojka (17) kojoj je zbog ozljeda u prometnoj nesreći kraj Poreča amputirana potkoljenica i dalje je na respiratoru u pulskoj bolnici, međutim, kako nam kažu liječnici, stanje je ipak malo bolje.

- Hemodinamski je ona stabilna (što je dobar znak), ali se još uvijek nalazi na respiratoru - kratko je kazala ravnateljica bolnice, dr. Irena Hrstić.

Podsjetimo, istarska policija je u petak na Županijsko državno odvjetništvo u Puli privela vozačicu (32) koja je pijana izazvala tu tešku prometnu nesreću u srijedu navečer kod Poreča.

KĆI (17) I DALJE U KOMI Vozačica ide u istražni zatvor: Usmrtila je motorista u Poreču

Na ispitivanje su je dovela dva policajca, a žena je papirom pokušavala sakriti lice.

Nesreća se dogodila prošlu srijedu oko 23.30 sati na području Poreča, a u nesreći je na licu mjesta poginuo djevojčin otac na motociklu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vozačica (32) je pod utjecajem alkohola od 1,44 promila upravljala automobilom Volkswagen Caddy, pulske registarske oznake iz smjera Poreča prema Kukcima.

NA MOTORU I MALOLJETNICA Pijana naletjela na motor blizu Poreča, vozač umro na mjestu

Nedaleko mjesta Kukci, vozačica je djelomično prešla na suprotnu stranu kolnika gdje je prednjim dijelom automobila udarila u motocikl Gillera, pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 39-godišnjak. Od siline udara, motociklist je zajedno s maloljetnom putnicom pao na travnatu površinu.

POGLEDAJTE VIDEO


 
Komentari (10)
  • Jadno djevojka, uništen život. Otac mrtav ona invalid ma bolje ništa ne reći.

    18. 8. 2019,   15:51
  • Sirota, ostat će invalid do kraja života zbog jedne nepromišljene budale!! :-((

    18. 8. 2019,   16:10
  • Ova ako ima imalo savjesti život će joj biti najveća kazna

    18. 8. 2019,   15:39