Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Keki 30 dana pritvora jer je htio pregaziti policajca

None Foto: D. Puklavec

Dražen Kovačević Keko (39) provest će 30 dana u pritvoru jer je u petak pokušao automobilom pregaziti motorista koji je zaustavio njegovu kćer

Dražen Kovačević Keko (39) iz Karlovca 30 će dana provesti u pritvoru zbog pokušaja ubojstva motorista "Kobri". Motorista je autom pokušao pregaziti u petak zato što je zaustavio njegovu kćer (15) na skuteru u Karlovcu. Keku policija povezuje s krijumčarenjem ljudi i auta. Zbog istog je kaznenog djela zagrebački sudac pustio na slobodu Igora Šimeka (33). On je u četvrtak pokušao pregaziti interventnog policajca. Pravdao se da se uplašio tri visoka, ćelava momka i da nije znao da su policajci. Policajac je tada zapucao iz pištolja. Šimek, koji je već evidentiran zbog droge, nasilničkog ponašanja i nanošenja teških tjelesnih ozljeda, pokušao im je pobjeći, najvjerojatnije zato što je u autu imao drogu. Bio je i pozitivan na drogu.

Komentari (5)
  • 30 dana za pokusaj ubojstva??? Sramota,zbilja nam je pravosude u k....

    17. 3. 2008,   14:52
  • Bravo sudac! Keko će nakon ove rigorozne kazne iz zatvora izići kao pokajnik i potpuno druga osoba!!! Za dvije stabljike trave , dvije godine a za pokušaj ubojstva i to policajca 30 dana????!!!!! Jupi EU here we come!!!

    17. 3. 2008,   15:04
  • Al Keko je Baraba neka zesca hehe.

    17. 3. 2008,   15:06