Obavijesti

Promo sadržaj

KFC Double Down: Revolucija u burgerima je stigla!

KFC Double Down: Revolucija u burgerima je stigla!
1

KFC fanovi u Hrvatskoj među prvima u Europi imaju priliku probati novi burger

Novi, drugačiji i revolucionarni burger konačno je stigao u Hrvatsku kako bi ljubiteljima svježe pripremljene KFC piletine omogućio dupli užitak. KFC predstavlja Double Down sendvič koji donosi transformaciju osnovnih sastojaka burgera te izaziva tradicionalnu recepturu s revolucionarnom zamjenom KFC piletine umjesto peciva kako bi se još bolje istaknuo okus piletine koja je  samo u KFC-u pripremljena s tajnom recepturom 11 začina.

Nakon što su ga isprobali KFC fanovi diljem svijeta u Singapuru, SAD-u, Kanadi i Japanu te u svega nekoliko europskih zemalja, KFC Hrvatska će biti među prvim europskim zemljama nakon Njemačke i Velike Britanije koja će imati ovaj revolucionarni sendvič u ponudi.  
Double Down donosi dvostruki užitak ručno pripremljenog pilećeg mesa iz provjerenog uzgoja pripremljenog neposredno prije posluživanja i garancija je prepoznate KFC kvalitete. Sendvič se sastoji se od hrskave slanine, cheddar sira, majoneze i BBQ umaka koji su složeni u sendvič između dva ukusno pripremljena komada piletine. Bit će dostupan od 20. ožujka u svim KFC restoranima kao sendvič, u meniju s velikim krumpirićima i pićem te u box izdanju s dodatkom 5 Hot Wings-a. 

Za više informacija posjetite:  

Pokretanje videa...

00:17
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Cedevita u suradnji sa stručnjacima pokrenula “Školu optimističnog roditeljstva’’
PROMO

Cedevita u suradnji sa stručnjacima pokrenula “Školu optimističnog roditeljstva’’

Cedevita je na svojoj edukativnoj platformi Budi DOBRO. Budi CE. pokrenula kampanju "Škola optimističnog roditeljstva” kojom želi pružiti potporu roditeljima u izazovima s kojima se susreću pri odgoju djece. Tijekom kampanje objavljivat će edukativne video materijale u kojima stručni suradnici govore o aktualnim temama u roditeljstvu.