Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kim Jong Un pozirao za selfie dok je razgledavao Singapur

None Foto: Twitter 12

Čelnik Sjeverne Koreje odlučio je otići u obilazak turističkih atrakcija Singapura, a singapurski ministar vanjskih poslova Vivian Balakrishnan sve je ovjekovječio selfiejem na Twitteru

Kim Jong-un otišao je u iznenadnu šetnju Singapurom u devet sati navečer, 12 sati prije povijesnog sastanka s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, piše ABC News.

Čelnik Sjeverne Koreje odlučio je otići u obilazak turističkih atrakcija Singapura, a singapurski ministar vanjskih poslova Vivian Balakrishnan sve je ovjekovječio selfiejem na Twitteru.

CNN piše kako je Kim, nakon posjete resortu u Marini Bay Sandsu, fotografiran kako hoda niz cestu praćen gomilom tjelohranitelja dok oko njega bljeskaju fotoaparati.

North Korea's leader Kim Jong Un waves to the crowd in Singapore | Autor: SOCIAL MEDIA Foto: SOCIAL MEDIA

Komentari (32)
  • Bravo za bucka. Bolje da lijepo uredi svoju zemlju, da se civilizira i modernizira, nego da mu ispadne rusevina od drzave kao i Sirija na kraju. Neka raspise demokratske izbore, narod ce svakako glasati i za njega, ako bude pametan, mudar i pristojan, ako ne otkotrlja zemlju u rat. On moze svakako ostati u politici na ljevici, ako ga je volja, i imati ce debelu fetu svojih biraca. To bi mu bilo najpametnije, ionako Ameri na to ciljaju. Neka se ujedine sa Juznom Korejom i eto im love do krova.

    11. 6. 2018,   19:53
  • Singapore a ne Singapur, polu obrazovani, je jedan vrlo lijep grad-država, prepun cvijeća gdje je stopa kriminala minimalna ( trgovce drogom poništavaju, a šetače đukela koji seru po cesti i dovode u parkove kraj djece kažnjavaju žestoko). Kim će napokon dobiti ideju kako se može nešto urediti ako se želi.

    11. 6. 2018,   21:02
  • Hahahaha eto koliko svijet ne voli sj koreju u kim jong una a slikaju se s njime po izlascima i osmjesi im od uha do uha, a vidjet cete s trumpom sliku, trump ce biti smrtno ozbiljan na toj slici, dok ce se kim smijati, to ce vam sve reci, tj reci ce tko je ustvari taj koji ne voli sj koreju i Kima, samo ameri i onda sa svojom politikom zagadjuju ostale.

    11. 6. 2018,   20:37