Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kinez i Hrvat vikali 'Za dom spremni': Završili su na sudu

Naime, policija je dobila dojavu da se  putem društvenih mreža dijele fotografije i video zapis na kojem dvojica Kineza i jedan Hrvat pjevaju prvo navijačku pjesmu “Neopisivo”, a potom slijedi sporni uzvik

Imotska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjim Hrvatom i 43-godišnjim državljaninom Republike Kine, zbog remećenja javnog reda i mira, odnosno uzvikivanja pozdrava “Za dom spremni!”.

Naime, policija je dobila dojavu da se  putem društvenih mreža dijele fotografije i video zapis na kojem dvojica Kineza i jedan Hrvat pjevaju prvo navijačku pjesmu “Neopisivo”, a potom slijedi sporni uzvik. 

Utvrdili su da je spomenuti sadržaj snimljen na ulici i u ugostiteljskom objektu u Imotskom, a osumnjičenici su tijekom jutra uz optužni prijedlog dovedeni na Prekršajni sud. 

Komentari (131)
  • Ova drzava je retardirana...pa kad ce se pocet bavit vaznim pitanjima..

    2. 2. 2019,   15:17
  • Zovne li kinez rodbinu... Bit će vas na sve strane.

    2. 2. 2019,   15:35
  • Čekaj jel ovo neka zahebancija? Jel su ih sproveli u lancima? U ime naroda smrt strijeljanjem je novi naslov predpostavljam? Kineza pogotovo kazniti smrću jer on je sigurno razumio šta viče..... Apsurdistan.......

    2. 2. 2019,   15:40