Obavijesti

News

Komentari 1

Kiša i jak vjetar rade probleme: Odron zatvorio prijelaz Macelj

Kiša i jak vjetar rade probleme: Odron  zatvorio prijelaz Macelj
1

Zatvorene su ceste od Maribora prema Ptuju, te od Ptuja do graničnog prijelaza Macelj, a jak vjetar izaziva i štetu na objektima, pa je zbog oštećenog krova obustavljena nastava u nekoliko škola

VIDEO

Zbog kiša i orkanskog vjetra koji su u noći na utorak zahvatili veći dio Slovenije velike su teškoće u prometu, a zatvoren je i granični prijelaz Gruškovje/Macelj zbog odrona zemlje. 

Na lokalnim i magistralnim cestama širom zemlje srušeno drveće i granje izazvali su teškoće u prometu a zatvoreno je i više cesta.

Zatvorene su ceste od Maribora prema Ptuju, te od Ptuja do graničnog prijelaza Macelj, a jak vjetar izaziva i štetu na objektima, pa je zbog oštećenog krova obustavljena nastava u nekoliko škola.

Zbog odrona zemlje zatvoren je i međunarodni granični prijelaz Gruškovje/Macelj.

Prometne službe upozoravaju na potrebu pažljive vožnje, a vatrogasci i druge službe uklanjaju zapreke na cestama.

Teškoće vladaju i u opskrbi električnom enhergijom, pa je bez struje ostalo tridesetak tisuća potrošača, a na lokalnim prugama oko Ljubljane teškoće su i u željezničkom prometu, javljaju slovenski mediji.

U zapadnim djelovima zemlje zadnja dva dana zabilježene su i manje poplave zbog jakih kiša i začepljenih odvodnih kanala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.