Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kiša potopila groblje: 'Zar nam se pokojnici trebaju kiseliti?'

None Foto: 034portal.hr 9

Vrijeme će se danas stabilizirati pa bi u idućim danima vjerojatnost za pljuskove s grmljavinom u cijeloj Hrvatskoj trebala biti znatno manja

Jaka kiša poplavila je sinoć dijelove Požege, a pod vodom se našlo i groblje Krista Kralja. 

- Grobovi su puni vode... plaćamo održavanje da naši pokojni se kisele, ovo je sramota. Gdje je sada Grad Požega, Tekija, Komunalac, gdje su? - govore ogorčeni ljudi koje su novinari 034portala zatekli na groblju Krista Kralja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Voda je prodrla i u podrume nekih kuća. 

Vrijeme će se danas stabilizirati pa bi u idućim danima vjerojatnost za pljuskove s grmljavinom u cijeloj Hrvatskoj trebala biti znatno manja. 

Tema: Hrvatska

Komentari (27)
  • Pa iz istog razloga zašto plaćamo sve ostalo, za k****

    24. 6. 2019,   09:36
  • Zašto plaćate to održavanje groblja? Pa naravno, zato da HDZ-ovi uhljebi u toj gradskoj firmi mogu primati plaću. Niste valjda mislili da je ta firma drugačija od cijele države?

    24. 6. 2019,   09:19
  • Žalosno je da u Lijepoj Našoj niti pokojni ne mogu počivati u miru Božjem. Nadležne institucije (Komunalac d.o.o., Grad Požega i Županija) hvalili su se u rujnu 2017 kako su u tijeku zemljani radovi na groblju Krista Kralja, te da "tvrtka Komunalac d.o.o postavlja sustav odvodnje i drenaža grobnog polja". Jučer smo vidjeli kako je to tvrtka Komunalac d.o.o. profesionalno odradila. Da nam pokojnici plivaju u vodi na groblju Krista Kralja u Požegi nije prvi puta. Obvezu održavanja groblja Komunalac d.o.o. i svi nadležni u Požegi izostavilii su već godinama iz njihovog opisa djelatnosti. Pravila općeg ponašanja na grobljima Požeštine poštuju se i tako da voditelj odjela za groblja u Požegi gosp. Podubsky dana 23.06.2019 lijepo u blatnjavim patikama hoda po ploči jedne obiteljske grobnice na groblju Krista Kralja - imamo nadzorne kamere pa neka naša Policija, a i Komunalac d.o.o. sankcioniraju dotičnog voditelja, Možda je došlo i vrijeme da i naše pokojnike prenosimo u druge europske države?! Neka nam odgovore nadležni Požeško-slavonske županije.

    24. 6. 2019,   13:38