Obavijesti

News

Komentari 80

Klemm još neće u Remetinec, zbog nesreće završio u bolnici

Klemm još neće u Remetinec, zbog nesreće  završio u bolnici
1

Zagrebački županijski sud potvrdio je da je odvjetnica koja zastupa tvrtku Josipa Klemma zatražila odgodu izdržavanja kazne jer je Klemm doživio prometnu nesreću nakon koje je hospitaliziran...

VIDEO

Josip Klemm je u Klinici za traumatologiju i zato se danas neće moći javiti na izdržavanje jednogodišnje zatvorske kazne u Remetincu, doznaje Jutarnji list kojem je potvrđeno da je odvjetnica koja zastupa njegovu tvrtku dostavila zahtjev za odgodu izdržavanja kazne jer je njen klijent doživio prometnu nesreću. 

Do nesreće je došlo, doznaje neslužbeno Jutarnji, na području Samobora tijekom prošlog tjedna. Josip Klemm je natučen, ali mora ostati na bolničkom liječenju pa mu je sud odobrio odgodu odlaska u zatvor. 

Klemm ide u zatvor: Izvukao je 3 milijuna kuna iz svoje tvrtke
Klemm ide u zatvor: Izvukao je 3 milijuna kuna iz svoje  tvrtke

Podsjećamo, Klemmu je u srpnju 2019. godine Vrhovni sud potvrdio bezuvjetnu kaznu zbog izvlačenja tri milijuna kuna iz svoje zaštitarske tvrtke u razdoblju od 2005. do 2007. godine. 

Prema prvostupanjskoj presudi, Josip Klemm je uz pomoć Radovana Štetića, bivšeg optuženika tzv. 'zločinačke organizacije', izvukao novac iz vlastite tvrtke. 

O Škari šute na misi, a Ćiro i Klemm ga brane: Bio je šarmer
O Škari šute na misi, a Ćiro i Klemm ga brane: Bio je šarmer

Klemm je po uhićenju izjavio da se ne smatra krivim, no kasnije se branio da je postupak protiv njega inicirao SDP iz političkih razloga zato što je bio jedan od predvodnika prosvjeda u Savskoj.

Jutarnji saznaje da će Klemm koristiti svoje zakonsko pravo odgode izvršenja zatvorske kazne, a s obzirom da je njegova presuda izvršna, on je primio rješenje o upućivanju na izvršenje zatvorske kazne. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.