Obavijesti

News

Komentari 2

Klikom do knjiga: Povoljnija i brža kupnja udžbenika online

Klikom do knjiga: Povoljnija i brža kupnja udžbenika online
1

Sve za školu kupite bez čekanja na internet supershopu mondo.hr, koji nudi i pogodnosti poput besplatne dostave te popusta na školske torbe. Uz knjige ide dar

VIDEO

Samo prošle godine 30 posto udžbenika za osnovne i srednje škole u Hrvatskoj kupljeno je online, dok prije pet godina online tržište udžbenika nije ni postojalo.

Do uvođenja online prodaje kupovina udžbenika bila je komplicirana. S dugačkim popisima roditelji i đaci morali su stajati u redovima u knjižarama.

Sve to sad je zamijenjeno klikom miša i kupovina udžbenika nikad nije bila jednostavnija. Kvalitetne udžbenike roditelji i djeca najpovoljnije i najjednostavnije mogu nabaviti na internet supershopu mondo.hr. Bez gužvi u knjižarama i čekanja u dugim redovima školske udžbenike možete kupiti na najbrži način.

- Radije čekam doma nego da visim u knjižarama i svaki drugi dan se vraćam po knjige koje fale - napisao je zadovoljni kupac na stranici internet Supershopa mondo. hr na Facebooku.

Na mondo.hr trebate samo upisati naziv škole vašeg djeteta, razred koji će pohađati, a Mondo će vam izlistati sve udžbenike i radne bilježnice koje će mu biti potrebne prema službenom popisu škole, kao i sve omote koji odgovaraju izabranim udžbenicima. Ubacite ih u košaricu i kupnja je gotova. Udžbenici će stići na kućnu adresu, i to besplatno, u terminu koji sami odaberete pa bezbrižno možete otići na godišnji odmor i dostavu dogovoriti nakon povratka s odmora. Može te ih naručiti i na besplatni telefon 0800 44 68. Za dostavu knjiga možete odabrati termine prije ili poslije početka školske godine. Isporuke do početka školske godine su: od 6. do 14. kolovoza, od 17. do 21. kolovoza, od 24. do 28. kolovoza i od 31. kolovoza do 4. rujna 2015. Isporuke nakon početka školske godine su: od 7. do 11. rujna, od 14. do 18. rujna, od 21. do 25. rujna, od 28. rujna do 2. listopada i od 5. do 9. listopada 2015. godine.

Na Mondo.hr. možete nabaviti udžbenike za sve predmete, od glazbenog do informatike. Kad je u pitanju plaćanje udžbenika, mondo.hr i tu nudi pogodnosti. Svi udžbenici, pribor i torbe mogu se plaćati svim karticama na rate. Ako na mondo. hr kupite udžbenike, možete ostvariti 10 posto popusta na torbe, ruksake i ostalu školsku opremu. Mondo.hr također nudi velik izbor udobnih školskih torbi i anatomskih ruksaka za sve uzraste poznatih brendova i likova poput: Avengers, Disney, Batman, Real Madrid, Winx, Star Wars, Converse i druge. Lagane anatomske prvoškolske torbe atraktivna dizajna, s omiljenim likovima, pronađite na Mondu po odličnim cijenama, već od 109,99 kuna. Ove torbe s čvrstim dnom, anatomski oblikovanim leđima, reflektirajućom trakom te udobnim i podesivim naramenicama idealan su izbor za vaše školarce.

Mondo.hr je prošle godine prvi put stupio na tržište knjiga kao online trgovac i već iz prve zauzeo drugo mjesto, a kupci udžbenika su zadovoljni uslugom.

- Dobili smo knjige. Hvala na besplatnim tekama koje se mogu iskoristiti. Kćeri se sviđa i majica te bon za mobitele. Veliki pozdrav. Mondo.hr, vidimo se nagodinu - jedan je od komentara zadovoljne mame na stranici internet Supershopa mondo.hr na Facebooku.

Naručite knjige i na besplatni telefon 0800 44 68

Sve informacije o najbržoj i najpovoljnijoj kupnji udžbenika saznajte online na www.mondo.hr ili nazovite besplatni telefonski broj 0800 44 68. Na isti broj možete besplatno naručiti i sve udžbenike.

Svi na poklon dobivaju školski pribor

Uz svaku kupnju udžbenika za isti razred na mondo.hr u iznosu od 400 kuna ili više, na poklon dobivate geometrijski set i tehničku olovku. Uz kupnju udžbenika ostvarujete i 10 posto popusta na kupnju asortimana iz kategorije Škola, koja sadrži sve potrebno za vaše školarce, od školskih torbi pa do pernica i olovaka.

Plaćanje karticama na čak 12 rata

Bez obzira na potrošeni iznos, na mondo.hr udžbenike i sve ostalo možete kupiti na četiri načina: direktnom uplatom, kreditnom karticom jednokratno (Amex, MasterCard, Diners Club, Visa), kreditnom karticom do 12 mjesečnih rata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu