Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Knjiga o izborniku Biliću: Moraš jednom i pucat...

None Foto: Željko Lukunić

Ante Batinović kaže da ga je na pisanje knjige inspirirala pobjeda Hrvatske nad Engleskom prije dvije godine, ali ne radi se o tipičnoj biografiji

Slaven je jedna od najizvrsnijih osoba. Ne samo da je Hrvatima vratio vjeru u nogomet već im je vratio i vjeru u sebe, u smislu da se može kad se hoće, rekao je u petak Ante Batinović, autor knjige o izborniku hrvatske nogometne rerezentacije Slavenu Biliću. Promocija njegove knjige "Moraš jednom i pucat, nemoš samo dodavat!" održana je u 11.30 sati u caffe baru Roko u zagrebačkoj Jarunskoj. Batinović je rekao da ga je na pisanje knjige inspirirala pobjeda Hrvatske nad Engleskom prije dvije godine, dodavši da se ne radi o tipičnoj biografiji.
- Slaven me zamolio da ne pišem knjigu o njemu dok ne napravi nešto veliko. Rekao sam mu da je dovoljno toga napravio te da ne želim o njemu pisati tek kada ode u nogometnu mirovinu - rekao je Batinović. Promociji su prisustovali Milana Vlaović, Saša Sušec, izdavač Ervin Jahić te Slavenove kolege iz benda Rawbau.

Komentiraj, znaš da želiš!