Obavijesti

News

Komentari 56

Kobna Ultra: Bježao od policije, progutao 'travu' pa se ugušio

Kobna Ultra: Bježao od policije, progutao 'travu' pa se ugušio
3

NAVODNI SNIMAK Čitatelj koji je napravio snimku uhićenja tvrdi kako je to trenutak kad splitska policija privodi mladića netom prije nego što je umro

VIDEO

Sjedio sam s prijateljima u kafiću kraj Poljuda, na platou, do kojeg se moglo doći jer nije unutar ograđenog dijela za Ultru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:30

Odjednom sam vidio kako preko puta, iz smjera zgrada Kineskog zida, preko livade trče dvojica za nekim momkom, prepričava čitatelj događaj od nedjelje u 20.30 sati.

- Uspjeli su ga nekako gurnuti, posrnuo je, ali je nastavio dalje trčati, a onda su mu zapeli nogu. Pao je s oko metar i pol visokog zidića, a na njega su se bacila ta dvojica. Brzo je dotrčalo još njih. Svi su bili u civilu i odmah su skočili na njega. Jedan ga je držao za vrat, drugi mu je bio na leđima, otvarali su mu usta na silu... Približili smo se i pitali ih što mu rade. Prepoznao sam momka iz kvarta te sam im rekao da ga ostave - govori nam očevidac cijelog događaja koji je, u strahu od represije, želio ostati anoniman.

- Dok su ga vodili preko križanja vidjelo se da ne može hodati, doslovno je ‘visio’ između dva policajca koji su ga nosili. Stali su na nogostupu na drugoj strani i tek su tad shvatili da ne može disati - kaže nam drugi mladić koji je sve vidio s nekoliko metara udaljenosti.

- Padao je ispred njih, pogledao sam ga i vidio da je totalno modar. Nisam mogao vjerovati da netko može biti tako modar, i lice i usnice bile su modre, i danas sam u šoku od te strašne slike. A još kad znam da nije preživio, a znao sam ga, bili smo dobri... - kaže nam drugi očevidac.

Iz splitske policije su pak poslali obavijest o akciji uhićenja koja je pošla po zlu.

 

“U nedjelju navečer oko 20.30 sati, u Ulici VIII. mediteranskih igara u Splitu, policijski službenici su s namjerom utvrđivanja identiteta prišli muškarcu za kojeg su sumnjali da je u posjedu droge, nakon čega se isti dao u bijeg. Nakon što su ga sustigli, policijski službenici su 24-godišnjem hrvatskom državljaninu stavili sredstva za vezivanje radi otklanjanja mogućnosti ponovnog bijega te su zajedno krenuli prema službenom vozilu radi dovođenja u službene prostorije.

Tijekom dolaska do službenog vozila 24-godišnjaku je iznenada pozlilo. Policijski službenik je odmah istom pokušao pomoći, dok je drugi policijski službenik pozvao liječničku pomoć koja je ubrzo stigla na mjesto događaja i osobu odvezla u bolnicu. Naknadno smo izviješteni kako je 24-godišnjak preminuo. O događaju je izviješteno Županijsko državno odvjetništvo koje je naložilo obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti te će biti obavljen očevid.”

Zbog partijanja četiri trudnice su prokrvarile

Četiri mlade žene s partnerima stigle su u Split na Ultru zanemarivši činjenicu da su trudne. Od silnog partijanja su prokrvarile pa im je zatrebala pomoć ginekologa, piše Net.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela