Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kobre će ovog vikenda biti na motorima bez oznaka

None Foto: 24sata

Motori dostižu brzinu iznad 300 km/h i opremljeni su uređajima za mjerenje brzine. Do kraja srpnja poginula je 301 osoba, 13 više nego lani

Sve raspoložive snage prometne policije, Kobre i helikopteri ovoga će vikenda biti na cestama. Očekuje se najezda turista, a s njima su i povećani rizici prometnih nesreća. U Ravnateljstvu policije najavili su da će biti oštri prema grubim prekršiteljima propisa.
- Na cestama će biti 50 posto policajaca više. Bit će i prikrivenih na motorima bez policijskih obilježja i u civilnim odijelima - najavili su iz Ravnateljstva. Kako doznajemo, civilne BMW-e voze Kobre. Motori dostižu brzinu iznad 300 km/h i opremljeni su uređajima za mjerenje brzine. Ona je i dalje, uz nepropisno pretjecanje i alkohol, najčešći uzrok prometnih nesreća u kojima ljudi pogibaju. Do kraja srpnja poginula je 301 osoba, 13 više nego lani.

Komentari (5)
  • jos samo njima fale brzi motori,kad se ove nase seljacine od mupovaca osile bit ce 50% nesreca vise

    1. 8. 2008,   18:46
  • "Motori dostižu brzinu iznad 300 km/h" da,da,..i onda je svizac... Dajte se prvo malo educirajte o temi pa onda pišite!

    1. 8. 2008,   23:39
  • Ak se misle vozati na onim svojim BMW-ima onda jao nama,a ti uredniče prvo malo zaviri u svijet motora pa onda objavljuj koliko su brzi ti motori.......

    1. 8. 2008,   19:12