Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kombi s 11 migranata sletio u Kupu kod Gline, umrla je žena

None Foto: 4

Vozač je iskočio iz kombija i pobjegao prema minskom polju, a kombi u kojem je prevozio 11 migranata potonuo je u Kupu. Policija je spasila migrante, ali je kasnije tijekom pružanja pomoći jedna žena umrla

U noći na nedjelju oko 3 sata u mjestu Slatina Pokupska kod Gline policija je pokušala zaustaviti kombi njemačkih registarskih oznaka u kojem je bilo 11 migranata. Vozač nije htio stati, ubrzao je i sletio u rijeku Kupu, objavila je sisačko-moslavačka policija.

Policija je provodila pojačan nadzor u sklopu suzbijanja nezakonitog ulaska migranata u RH. Primijetili su sumnjivi kombi i signalizirali su vozaču da se zaustavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

No on je ubrzao, izgubio kontrolu i sletio u rijeku.

Nakon toga je pobjegao prema minski sumnjivom području, a kombi u kojem je krijumčario migrante potonuo je u Kupu.

Policajci su razbili staklo na kombiju i spasili svih 11 migranata. No kasnije, tijekom pružanja liječničke pomoći, jedna žena je preminula.

Uskoro opširnije...

Komentari (100)
  • Pa tu svakodnevno prođe stotine migranata i nitko ništa ne poduzima, policija dođe samo na poziv!! Mještani svakodnevno viđaju kombi vozila koja ih švercaju i policija nijednog nije uspjela uhvatiti!

    25. 8. 2019,   11:22
  • Kad će već netko zaustaviti ulaz tih migranata preplavit će cijelu Europu . Svi samo pričaju i pišu o tome a nitko ništa konkretno ne poduzima . Naši političari se uvlače Merkelici . Postavite žicu ko Orban i pokažite zube papci

    25. 8. 2019,   12:20
  • Dokučiti kako i gdje se migranti (ne izbjeglice) registriraju jer ne mogu baš toliki biti na crno, ispada kao neka komplicirana jednadžba koju samo par ljudi na svijetu može riješiti.

    25. 8. 2019,   11:24