Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kod jednog našli i dres: Priveli troje zbog napada na sportaše

None Foto: Dalmatinski portal

Policijski su službenici jutros u službene prostorije doveli trojicu muškarca koji se dovode u vezu s napadom dok se za dvojicom još traga. Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i otuđeni dres

Troje ljudi privedeno je danas u splitsku policiju zbog napada na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj rivi u subotu popodne.

POGLEDAJTE VIDEO:

OBRAČUN NA RIVI U Splitu su napali vaterpoliste Zvezde, jedan je skočio u more

U subotu oko 13 sati na Obali Hrvatskog narodnog preporoda napadnuta su tri strana državljanina i to 29-godišnji državljanin Crne Gore te 26-godišnji i 25-godišnji državljani Srbije.

INCIDENT U SPLITU Otkazali utakmicu: 'Da nisam skočio u more ubili bi me...'

Policija je odmah započela intenzivno i sveobuhvatno kriminalističko istraživanje koje dalo svoje rezultate. Naime, policijski su službenici jutros u službene prostorije doveli trojicu muškarca koji se dovode u vezu s napadom dok se za dvojicom još traga. Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i otuđeni dres, priopćila je policija.

VIDEO: POGLEDAJTE SNIMKU NAPADA U SPLITU 'Huligani su prijetili klanjem, imali su noževe, drvene motke'

Podsjetimo, trojica vaterpolista Crvene zvezde napadnuti su u subotu nešto prije 14 sati na splitskoj Rivi, dvojica su uspjela pobjeći, dok se jedan spasio skokom u more. 

Utakmica Crvena zvezda - Mornar je zbog napada otkazana.

Komentari (226)
  • Da se ovakvi počnu kažnjavati onako kako treba manje bi toga bilo, ovako će biti sve više i više na žalost.

    10. 2. 2019,   11:00
  • Junačine sa bejzbolkama,što nisu kad su tako face licem u lice,šta rade dal znaju,njih boli uvo oni neće videti Beograda i Srbije u životu,a šta da očekuju drugi Hrvati koji sutra dodju ovamo,a nisu zatucani nacionalizmom i nacijom...Znači uvek ispaštaju nevini zbog manjine na obe strane koja teroriše normalnu većinu i pali vatru...

    10. 2. 2019,   10:29
  • Lik je jos i dres zadrzao, bit ce da potajno navija za zvezdu

    10. 2. 2019,   10:29