Obavijesti

News

Komentari 9

Kod krivolovca pronašli živu srnu, srneću glavu, rogove...

Policajci su pretražili kuću u kojoj živi 23-godišnjak i druge prostorije na području Pitomače, gdje su pronašli spomenutu divljač, kao i prigušivač za pušku i više od 21 kilograma sitno rezanog duhana

VIDEO

Jednu živu srnu, meso i glavu s kožom srneće divljači, rogove srnjaka i jelena pronašla je policija u kući na području Pitomače, a 23-godišnjeg krivolovca kazno će prijaviti zbog više kaznenih djela - protuzakonitog lova, krađe te nedozvoljene trgovine i posjedovanja oružja.  

Virovitičko-podravska policija u ponedjeljak je izvijestila kako je prošle subote dobila dojavu da 23-godišnjak protuzakonito lovi na području poljskog predjela "Krčevine" i blizini naselja Stari Gradac.

Istoga dana u večernjim satima policajci su pretražili kuću u kojoj živi i druge prostorije na području Pitomače, gdje su pronašli spomenutu divljač, kao i prigušivač za pušku i više od 21 kilograma sitno rezanog duhana.

Protiv krivolovca slijedi kaznena prijava zbog te obavijest carinskom uredu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Krao susjedovu struju, šteta oko 2500 kuna 

Policija je objavila i da Policijsku postaju Slatina prošlog petka 64-godišnjak obavijestio da mu 50-godišnji susjed krade struju iz kuće u Sladojevcima u kojoj trenutno nitko ne boravi.

Policijska ophodnja ga je uhitila te očevidom utvrdila kako se on u vremenu od 3. do 5. siječnja u dvorištu nenastanjene kuće, koja je u vlasništvu triju osoba, pomoću produžnog kabela priključio na utičnicu koja se nalazi unutar predsoblja, dok je drugi dio kabela provukao u prostorije svoje kuće, te je na taj način nezakonito trošio električnu energiju.

S obzirom da je 50-godišnjak već bio prijavljivan za krađu struje iz iste kuće od 1. listopada prošle do 3. siječnja ove godine, jučer, 6. siječnja njega je ispitao državni odvjetnik te od istražnog suca zatražio da mu odredi istražni zatvor, čemu je sudac i udovoljio zbog opasnosti da će osumnjičeni ponoviti to kazneno djelo.

Materijalnu štetu u policiji procjenjuju na oko 2500 kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji