Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Strava u Vojvodini: Liječnici u WC školjci pronašli mrtvu bebu

Ne zna se je li dijete mrtvo rođeno ili ga je majka ugušila, ali izglednija je prva opcija s obzirom na to da nije bila presječena pupčana vrpca, rekao je izvor iz bolnice

T.J. (36) iz naselja Vojka kod Stare Pazove u Vojvodini rodila je jučer poslijepodne u obiteljskoj kući, a liječnici Hitne pomoći pronašli su mrtvu bebu u wc školjci, javljaju srpski mediji.

Prema priči susjeda malo tko je znao da je T.J. uopće bila trudna.

- Ne zna se je li dijete mrtvo rođeno ili ga je majka ugušila, ali izglednija je prva opcija s obzirom na to da nije bila presječena pupčana vrpca pa je to napravio liječnik. Osim toga, majka se porodila u osmom mjesecu trudnoće, a prema svemu sudeći ima psihičkih problema, jer je ispričala da je tek prošli mjesec saznala da je trudna - kazao je izvor iz bolnice za Blic.

- Uvijek je bila povučena, odmalena je imala problema sa kičmom. Rijetko se družila s ljudima, ali je bila je kulturna, uvijek je pozdravljala na ulici... Teško mi je povjerovati da bi udavila svoju bebu i bacila je kao što se priča - u nevjerici pričaju susjedi.

- Ona se prije nekoliko godina razvela od supruga, s kojim ima sina. Nitko nije pomišljao da je trudna jer je živjela u kući s roditeljima. Nije se ponovo udavala, a rijetko gdje je i odlazila negdje jer nije bila zaposlena. Uzdržavali su je roditelji koji su zaposleni.

Majka je odmah prevezena u KBC Zemun, a beba je poslana na obdukciju, te se još uvijek ne zna da li je riječ o čedomorstvu ili je beba rođena mrtva. Policiju je o događaju obavijestio doktor Hitne pomoći i, prema prvim nalazima, izglednije je da je dijete mrtvo rođeno, piše Blic.rs.

Prijatelji obitelji njenog bivšeg supruga kažu da je T.J. oduvijek bila čudna, a pogotovo nakon razvoda.

- Kakva je to majka koja je mogla ostaviti sina koji tek krenuo u školu. Suprug joj je bio dobar i vrijedan čovjek koji se trudio osigurati sve za svoju obitelj. Nakon razvoda pripalo mu je skrbništvo nad sinom, a ona se nije nešto pretjerano bunila zbog toga. Čak je počela pričati po selu da njen muž nije otac njenog djeteta. Mališan je određenim danima odlazio kod majke, ali se po povratku kod oca čudno ponašao. Dosta je povučen, a navodno se žalio da kada ode kod majke često dobiva batine i od mame i od bake. Ima jadničak traume i odbijao je ići kod nje - kazao je izvor za Srbiju Danas.

Komentari (34)
  • Dedu treba ispitat

    26. 4. 2017,   14:38
  • ajde sada cure ,žene navalite na komentare ,nije ona kriva ,porođajni sindrom ,dobra majka ili vam smeta što su to vijesti iz Srbije,odnosno to se samo tamo može događati a kod nas su nikako.....zar ne?

    26. 4. 2017,   15:01
  • Novi dan novo razbojništvo u srbiji,što je tu čudno i ne normalno?

    26. 4. 2017,   14:56