Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kod muškarca (67) policija je pronašla 12 stabljika konoplje

None Foto: Ivan Grgat/24sata 3

Naime, policija je u šumskom predjelu na području Peroja kod Pule, pronašla zasađenih 12 stabljika indijske konoplje, a tada zatekli i 68-godišnjaka koji ih zaljevao vodom i pljevio okolni korov

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 68-godišnjakom te je utvrdila da je dotični počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Foto: Ivan Grgat/24sata Naime, policija je u šumskom predjelu na području Peroja kod Pule, pronašla zasađenih 12 stabljika indijske konoplje, a tada zatekli i 68-godišnjaka koji ih zaljevao vodom i pljevio okolni korov. Osim biljaka, kod muškarca je pronađeno i 8 mililitara ulja konoplje.

Foto: Ivan Grgat/24sata

Pronađeni predmeti su oduzeti, a protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Komentari (17)
  • a jel se pitaju što će mu ulje ? jel možda bolestan pa mu treba a nema novaca od svoje mirovine kupiti abnormalno skupo uvozno ulje iz Kanade ? Hoće mu ministar zdravstva refundirati kroz uvozno ulje ? Hoće ga sud osloboditi jer to ulje koristi za liječenje pošto nema para zbog zločinačke organizacije koja drma zemljom već 25 godina ?

    26. 6. 2019,   22:19
  • Zamislite samo.. Ali stvarno stanite i razmislite.. Čovjek sadi biljke i ide u zatvor itd.. Nije li to suludo#?!

    26. 6. 2019,   22:59
  • eee sad budeš vidio što je hrvatski zakon, odležati ćeš više nego oni što brodovima prevoze tone droge. Zamisli, konoplja, i to čak 12 stabljika:)

    26. 6. 2019,   22:57