Obavijesti

News

Komentari 3

Kod odmorišta Desinec na A1 sudarilo se nekoliko automobila

Kod odmorišta Desinec na A1 sudarilo se nekoliko automobila

Zbog sudara nekoliko vozila na A1, nesreće na A3 i riječkoj obilaznici, Hrvatski autoklub upozorava vozače da budu oprezni u vožnji i prilagode brzinu. Promet je pojačan i na cestovnim pravcima u smjeru mora.

VIDEO

Kako je u ponedjeljak ujutro izvijestio HAK, zbog prometne nezgode i gustog prometa koji se zbog sudara stvara na autocesti A1 kod odmorišta Desinec u smjeru mora, promet se odvija otežano. U sudaru je sudjelovalo nekoliko automobila pa se vozače poziva na oprez. Zbog prometne nesreće na 35. kilometru zagrebačke obilaznice A3 neposredno prije čvora Kosnica, u smjeru zapada vozi se usporedno, uz povremene zastoje. Kolona je duga oko 6 kilometara.

Još jedna prometna nesreća zabilježena je na riječkoj obilaznici, pa se na čvoru Rujevica u smjeru Zagreba također vozi otežano.

Promet je pojačan i na glavnim cestama u smjeru mora, osobito na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Jankomir i Lučko u smjeru Lučku te na dionici autoceste A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo 2 u smjeru mora. Na glavnim cestovnim pravcima u smjeru mora promet je pojačan, a na nekim dionicama i vrlo gust.Na autocesti A4 Goričan-Zagreb, pred naplatom Sveta Helena, u smjeru Zagreba, kolona vozila duga je oko 500 metara.

Zbog radova na mostovima Bulin i Bulin 2, u Kninu se državnom cestom DC1 vozi naizmjence jednim trakom. Zabranjen je promet vozilima čija ukupna masa prelazi 5 tona. Zbog požara je zatvorena cesta Srinjine-Sitno Donje od crkve Sv. Nikole do mjesta Sitno Donje, a zbog kvara na teretnom vozilu u tunelu Dumbočica na državnoj  cesti DC33 Šibenik-Drniš vozi se naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

HAK upozorava da su tijekom dana na gradskim prometnicama, dionicama cesta na kojima se vozi prema privremenoj regulaciji prometa, duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta, na graničnim prijelazima, te u trajektnim lukama i pristaništima mogući povremeni zastoji i vožnja u koloni.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...

Pokazao mi je rukom da priđem krevetu, primio me za ruku i tri puta stisnuo. Tako smo se pozdravili, rekla je za 24sata Manolićeva kći Zrnka

Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije

Kad se on rodio, u svijetu su se pojavili prvi radio aparati. Bilo je to vrijeme nijemog filma, Tesla je imao tad samo 66 godina, a internet, televizija i slične stvari postojale su samo u njegovoj glavi...
Umro je Josip Manolić (104)
NAJDUGOVJEČNIJI POLITIČAR

Umro je Josip Manolić (104)

Preminuo je Josip Manolić, jedan od najdugovječnijih hrvatskih političara. Bio je drugi predsjednik Vlade Republike Hrvatske i bivš visokopozicionirani pripadnik UDBA-e