Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kod odmorišta Desinec na A1 sudarilo se nekoliko automobila

Zbog sudara nekoliko vozila na A1, nesreće na A3 i riječkoj obilaznici, Hrvatski autoklub upozorava vozače da budu oprezni u vožnji i prilagode brzinu. Promet je pojačan i na cestovnim pravcima u smjeru mora.

Kako je u ponedjeljak ujutro izvijestio HAK, zbog prometne nezgode i gustog prometa koji se zbog sudara stvara na autocesti A1 kod odmorišta Desinec u smjeru mora, promet se odvija otežano. U sudaru je sudjelovalo nekoliko automobila pa se vozače poziva na oprez. Zbog prometne nesreće na 35. kilometru zagrebačke obilaznice A3 neposredno prije čvora Kosnica, u smjeru zapada vozi se usporedno, uz povremene zastoje. Kolona je duga oko 6 kilometara.

Još jedna prometna nesreća zabilježena je na riječkoj obilaznici, pa se na čvoru Rujevica u smjeru Zagreba također vozi otežano.

Promet je pojačan i na glavnim cestama u smjeru mora, osobito na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Jankomir i Lučko u smjeru Lučku te na dionici autoceste A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo 2 u smjeru mora. Na glavnim cestovnim pravcima u smjeru mora promet je pojačan, a na nekim dionicama i vrlo gust.Na autocesti A4 Goričan-Zagreb, pred naplatom Sveta Helena, u smjeru Zagreba, kolona vozila duga je oko 500 metara.

Zbog radova na mostovima Bulin i Bulin 2, u Kninu se državnom cestom DC1 vozi naizmjence jednim trakom. Zabranjen je promet vozilima čija ukupna masa prelazi 5 tona. Zbog požara je zatvorena cesta Srinjine-Sitno Donje od crkve Sv. Nikole do mjesta Sitno Donje, a zbog kvara na teretnom vozilu u tunelu Dumbočica na državnoj  cesti DC33 Šibenik-Drniš vozi se naizmjeničnim propuštanjem vozila.

HAK upozorava da su tijekom dana na gradskim prometnicama, dionicama cesta na kojima se vozi prema privremenoj regulaciji prometa, duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta, na graničnim prijelazima, te u trajektnim lukama i pristaništima mogući povremeni zastoji i vožnja u koloni.

 

Komentari (3)
  • kada papci ( koji su pokrali pare ) naprave petlje zaobilazeći naplatne kućice lučko - rugvice i lučko prema ljubljani ne bude gužve. to je samo 50-etak kilometara u svakom pravcu. tako imaju sve normalne države u euvropi. uđeš na letičanima i izađeš u zadru ili makarskoj. uđeš na bregani i izađeš u splitu tako i s bajakovom, uđeš na bajakovu a izađeš na bregani. jednostavno samo treba vratiti pokradene pare, zar ne kalmeta????

    17. 7. 2017,   08:54
  • kad vidim kako se voze sve mi je jasno,pogotovo ovi slovenčići kad udu u RH misle da su besmrtni

    17. 7. 2017,   10:34