Obavijesti

News

Komentari 9

Kod Paga našli tijelo nestalog mladića (27): Pao s jet skija?

Podsjetimo, od jutra je trajala opsežna pomorska, kopnena i zračna potraga za 27-godišnjakom, čiji nestanak su prijavili članovi njegove obitelji, javio je David Radas, glasnogovornik ministarstva mora

VIDEO

Službenici Lučke ispostave Starigrad - Paklenica, nažalost, pronašli beživotno tijelo nestaloga danas, 10. srpnja u 18.05h na poziciji oko 1 nautičke milje sjeverno od uvale Gorička, gdje je ranije danas pronađen napušteni jetski nestaloga, priopćili su iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Podsjetimo, od jutra je trajala opsežna pomorska, kopnena i zračna potraga za 27-godišnjakom, čiji nestanak su prijavili članovi njegove obitelji, javio je David Radas, glasnogovornik ministarstva mora.
 
Akcija je pokrenuta nakon zaprimljene dojave o nestanku M.K. (27), državljanina Republike Hrvatske, a koji je jučer jet skijem Hrvatske zastave isplovio iz smjera Novog Vinodolskog prema Zrću, na otoku Pagu, odakle se posljednji puta telefonski javio prijateljima i članovima obitelji u ponedjeljak u 20 sati od kada su sa njim izgubili svaki kontakt te su dan kasnije oko 10 sati prijavili njegov nestanak.
 
Mladića su tražili u području Podvelebitskog kanala i Paškog arhipelaga, gdje je angažirana i kopnena potraga. U uvali Gorička, na istočnoj obali otoka Pag (preko puta Lukova Šugarja) danas u popodnevnim satima službenici Lučke ispostave Novalja pronašli su plovilo nestalog turista, u čijem spremniku su pronađene i osobne stvari nestaloga, no sa plovila nedostaje ključ za paljenje koji voditelji moraju nositi pričvršćen za narukvicu, stoga se pretpostavlja da je nestali u nekom trenutku pao sa plovila u more, a plovilo je nastavilo plutati do pozicije nasukanja.
 
Kopnenu potragu uz službenike Policijske uprave Zadarske predvodio jeHGSS, čijih se 16 pripadnika sa dva psa tragača pretežito preorijentiralo na potragu u području današnjeg pronalaska napuštenog plovila.
 
MRCC Rijeka je u koordinaciji sa Obalnom stražom RH tijekom današnjeg dana u potragu angažirala i zrakoplov tipa 'Pilatus'.


 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.
Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u