Obavijesti

News

Komentari 4

Kod prijelaza Bajakovo kolona teretnih vozila dva kilometra

Nekoliko je izvanrednih situacija i ograničenja na autocestama: prometna nesreća je na autocesti A1 između čvora Bosiljevo I i čvora Novigrad u smjeru Zagreba

VIDEO

Na većini cesta promet teče bez smetnji i posebnih ograničenja, uz uglavnom povoljne uvjete za vožnju. Na dionicama gdje su u tijeku radovi, moguće su povremene smetnje i zastoji, izvijestio je u petak ujutro Hrvatski autoklub (HAK) te upozorio na kolonu teretnih vozila dugu dva kilometra na autocesti A3 kraj graničnog prijelaza Bajakovo. 

Iz HAK-a pozivaju vozače da brzinu i način vožnje prilagode trenutačnim uvjetima na cesti i pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila.

Nekoliko je izvanrednih situacija i ograničenja na autocestama: prometna nesreća je na autocesti A1 između čvora Bosiljevo I i čvora Novigrad u smjeru Zagreba (nalet vozila na srnu). Nema prekida prometa.

Kolona je teretnih vozila na autocesti A3 kraj graničnog prijelaza Bajakovo. Kolona vozila proteže se oko dva kilometra pa iz HAK-a mole korisnike za strpljenje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Teretno vozilo je u kvaru na autocesti A3 između čvora Okučani i čvora Nova Gradiška u smjeru Lipovca, vozilo je na zaustavnom traku. 

Za sav promet, zatvorene su ceste: DC1 čvor Lučko (A3) – Jastrebarsko (DC310) kroz Stupnik (obilazak je lokalnim ulicama uz privremenu prometnu signalizaciju), DC7 između mjesta Sikirevci i Slavonski Šamac, DC36 Gladovec Pokupski-Žažina u naselju Pokupsko, DC53 u Čaglinu (između Našica i Slavonskog Broda), DC75 u Funtani i u Novigradu, DC232 Sisak-Jasenovac između Lonje i Trebeža otvorena je za vozila do 5 t nosivosti zbog oštećenja, LC25176 Vrbno-Ježovec-ŽC2083 (klizište).

Na Graničnom prijelazu Gunja- Brčko zabrana je prometa za teretna vozila i autobuse (zbog nestabilnosti mosta).

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti
Ustavni sud: 'Milanović ne može biti mandatar', nižu se reakcije, oglasili se Grmoja, Tomašević...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Ustavni sud: 'Milanović ne može biti mandatar', nižu se reakcije, oglasili se Grmoja, Tomašević...

Ako privremeni predsjednik da mandat za sastav vlade Milanoviću, Ustavni sud može to poništiti. Ako sabor izglasa povjerenje vladi u kojoj bi premijer bio Milanović, Ustavni sud to može poništiti, rekao je Šeparović