Obavijesti

News

Komentari 152

Tragedija u Šibeniku: Prijatelji su izgorjeli u automobilu

Tragedija u Šibeniku: Prijatelji su izgorjeli u automobilu
9

Trojica mladića sletjela su u nedjelju s ceste između Šibenika i Drniša. Vozač je ispao iz automobila i poginuo. Auto se zapalio i vatra je ubila dvojicu suputnika

VIDEO

Tijela putnika su u tako lošem stanju da se ne može prepoznati tko su poginuli, rekli su u nedjelju u šibensko-kninskoj policiji.

Opel Tigra zadarskih registracija izletjela je s ceste u nedjelju oko tri sata između Šibenika i Drniša, u blizini Tromilje. Šibenikom se, unatoč tome što su zadarske registracije, odmah pročulo da su stradali njihovi sugrađani, iz prigradskog naselja Ražine. Zbog velike tragedije u kafićima u nedjelju nije bilo glazbe. Doznajemo da su Opelom Tigrom u subotnji provod otišla trojica ražinskih mladića, stari oko 30 godina. Njihov poznanik nedavno je kupio automobil u Benkovcu i ostavio ga u Ražinama na popravku kod 31-godišnjaka, koji ga je u subotu navečer i vozio. Trojac se prvo zabavljao u lokalnom kafiću Dalmatino, nakon čega su se uputili u Brodaricu u klub Cuba Libre. Tamo je nastupao Mladen Grdović. Planirali su subotnji provod nastaviti u narodnjačkom klubu u okolici Drniša.

Većina mladih tamo završava svoj izlazak jer kafići rade do jutra. Kako bi stigli prije fajrunta, vozač je malo brže vozio. Upravo to je bilo kobno za mladiće. Šibenska policija je očevidom nesreće utvrdila kako su vozili prebrzo za taj dio ceste.

Izlazeći iz desnog zavoja, vozač je izgubio kontrolu nad autom. Pri slijetanju je ispao iz vozila i odmah preminuo zbog teških ozljeda.

Opel Tigra se nastavila prevrtati nekoliko puta, a dvojica prijatelja ostala su zarobljena u vozilu.Buknula je vatra. Mjesto na kojem je automobil izgorio udaljeno je 50 metara od tragova kočenja, odnosno od mjesta na kojem su sletjeli s ceste. Planula su sjedala, svi kabeli, gume, boja je neprepoznatljiva. Ostala je samo olupina. S obzirom na to da Tigra ima troja vrata, putnici se nisu mogli spasiti. Dvojica muškaraca potpuno su izgorjela.

Njihova tijela su poslana na obdukciju, a zbog uništenosti tek DNK analizom moći će utvrditi tko su. Policija nije pronašla nikakve dokumente, pa se pretpostavlja da su izgorjeli. Stanovnici Ražina šokirani su zbog užasne tragedije. Malo tko je spreman govoriti o stradalima, s obzirom na to da nisu utvrđeni identiteti. Konobarica iz kazala je kako je policija bila u selu i izvijestila o teškoj nesreći s poginulima te je rekla kako je u njezinu kafiću bilo u subotu uvečer desetak mladića, među kojima su bili i oni za koje se pretpostavlja da su poginuli.

Većina mještana poznaje vozača. Kažu da mu droga i alkohol nisu bili strani, a neki tvrde da je bio i kažnjavan. Vjerojatno se mladići i tu večer nisu suzdržavali, nego su se prepustili zabavi.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava