Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kod Varaždina: Pijan izbo zeta, sve gledala njegova unuka (7)

None Foto: Davor Puklavec/Pixsell - ilustracija

Muškarac je kod Novog Marofa izbo zeta koji je teški invalid i njegovog prijatelja. Potom je prijetio kćeri i ljudima koji su se zaključali u kuću. Optužili su ga za pokušaj teškog ubojstva i pokušaj ubojstva

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu optužilo je 56-godišnjaka zbog pokušaja teškog ubojstva, pokušaja ubojstva, povrede djetetovih prava i prijetnji.

Prema optužnici, on je 16. ožujka ove godine u dvorištu obiteljske kuće svoje kćeri kod Novog Marofa, u prisutnosti sedmogodišnje unuke, lovačkim nožem ubo 53-godišnjaka u gornji dio trbuha, a svojeg 30-godišnjeg zeta s teškim invaliditetom u lijevu slabinsku regiju. Obojica muškaraca su teško ozlijeđena, liječnici su im spasili život hitnim operacijama.

UŽAS KOD NOVOG MAROFA Djed je izbo muškarca i zeta! Malena unuka (7) je sve vidjela

Nakon što je dvojicu muškaraca ubo nožem, optuženi je otišao pred ulazna vrata kuće koja su bila zaključana, nožem je lupao po njima i prijetio svojoj kćeri i ljudima koji su bili u kući da će ih sve ubiti. 

Kako smo tada pisali, okrivljeni je bio pod utjecajem alkohola, a policija ga je uhitila nedaleko od mjesta događaja. Mještani su nam tada ispričali da optuženi najvjerojatnije nije više mogao trpjeti svakodnevno pijančevanje, ali i svađe supružnika, jer su zetu dolazili prijatelji, pa bi ostajali i duboko u noć. Pretpostavljaju da je punac želio napraviti reda i uzeo je pravdu u svoje ruke.

Obitelj je i pod nadzorom Centra za socijalnu skrb, a mještani su smatrali da je Centar probleme te obitelji odavno mogao riješiti da je bilo volje. 

Komentari (20)
  • izabela ili ti tudum, direktor čuda rade...mene ,napal, soba, luster sve krenulo onomad name....ludilo roba, kakva droga heroin, ganja....

    30. 5. 2019,   10:29
  • bum te vubil, skril si mi gemišteka

    30. 5. 2019,   09:51
  • Cijela obitelj je problematična, osim unuke za sada. Pitanje je što radi centar za socijalnu skrb.

    30. 5. 2019,   10:50