Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pucnjava za pravoslavni Božić: Našli oružje i priveli troje ljudi

U pretragama su pronašli i oduzeli poluautomatsku pušku "Crvena zastava“, pištolj "Crvena zastava“, plinski pištolj, sedam bajuneta, cijev od automatske puške, vojnu optiku...

Nakon pucnjave u šumama kod Trpinje 5. i 6. siječnja, kada su prijavljeni 40-godišnjak i 35-godišnjak, policija je na tom području pronašla ilegalno oružje i streljivo. 

Policajci iz PU vukovarsko-srijemske jučer su pretražili domove i automobile deset ljudi na širem vukovarskom području.

U pretragama su pronašli i oduzeli poluautomatsku pušku "Crvena zastava“, pištolj "Crvena zastava“, plinski pištolj, sedam bajuneta, cijev od automatske puške, vojnu optiku za za ručni bacač raketa, šest spremnika za automatsku pušku i 866 komada različitog streljiva.

Tri muškarca iz Trpinje, 39-godišnjak, 38-godišnjak i 27-godišnjak, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "nedopušteno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari" predane su pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Također, protiv dvoje ljudi, 19-godišnjaka iz Bobote i 44-godišnjaka iz Vukovara, slijede optužni prijedlozi Prekršajnom sudu u Vukovaru zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o oružju.

Komentari (27)
  • Braća se opet spremaju za balvan revoluciju? !

    19. 1. 2018,   14:16
  • To je samo ono što su htjeli da pronađete,ostalo za sljedeći blagdan.

    19. 1. 2018,   12:19
  • Abolicija je bila nametnuta od ljigave međunarodne zajednice kao uvjet za mirnu reintegraciju no to je i najveća pogreška u povijesti koju nikada više nećemo moći ispraviti .

    19. 1. 2018,   14:23