Obavijesti

News

Komentari 297

Koja je koja? Kolinda iskopirala Bernardicu i obukla istu haljinu

Koja je koja? Kolinda iskopirala Bernardicu i obukla istu haljinu
1

Predsjednica je u svojem uredu s uglednim gostima obilježila je dva desetljeća obrambene suradnje Hrvatske i SAD-a, i među modnim znalcima, izazvala šok i nevjericu

VIDEO

I SAD i biletaralni odnosi, sve je tog dana umalo palo u drugi plan. Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u svojem uredu s uglednim gostima obilježila je dva desetljeća obrambene suradnje Hrvatske i SAD-a, no ni ne sluteći, među modnim znalcima, izazvala je šok i nevjericu. Odjenula je istu haljinu kakvu je samo nekoliko dana prije Saborom prošetala ministrica Bernardica Juretić-Rožman.     

Predsjednica vjerojatno nije stigla popratiti tu sjednicu niti je pogledala vijesti toga dana, pa joj je promakla i ministričina odjevna kombinacija. Ili joj je promakla ili joj se jako svidjela. Jer ne samo da je obukla istu haljinu, nego je, baš poput ministrice, na ramena navukla i gotovo identičan bolero s tričetvrt rukavima, a i cipele jedva da se razlikuju. No sličnost nije stala samo na tome. Obje dame su izgled upotpunile decentnim naušnicama.

No ministrica je, za razliku od predsjednice, stavila još i tanku narukvicu, a vrat je ukrasila ogrlicom. Čak im je i frizura gotovo u dlaku ista: skupljena u laganu punđu sa šiškama na desnoj strani lica. Modni znalci objašnjavaju kako je “nesretna” haljina kupljena u jednoj od trgovina Lantea Grupe. Radi se o haljini „Joseph Ribkoff“. To su nam potvrdili i u Lantei, a i ministrica Juretić Rožman nam je priznala da je baš u toj trgovini kupila haljinu. Poručila je i kako “nosi ono što joj se svidi”.

- Ne bih to komentirala - kratko nam je odgovorila na upit kako se osjeća kao predsjedničin modni uzor. Haljine u toj trgovini u prosjeku stoje od oko 1500 do 3000 tisuće kuna, no na sniženjima se mogu naći i pola jeftinije. Haljina na žute, plave i bijele pruge izrađena je vjerojatno od džerseja. Rastezljiva je pa nije ni čudo što je mnoge, a među njima i krupnije dame obožavaju.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović dosad nije imala nekih modnih kikseva, uvijek se strogo drži pravila, no njezine odjevne kombinacije s vremena na vrijeme podsjete na one drugih političarki. Na svojoj inauguraciji se pojavila u kraljevski plavom kostimu, što je odmah neke podsjetilo na modni stil Hillary Clinton.

Na otvaranju Croatia foruma u srpnju prošle godine obukla je haljinu koju su neki usporedili s uniformama kokve nosi posada “Star Treka” što je odmah pokrenulo lavinu fotomontaža na internetu.

- Što nam to predsjednica poručuje - pitali su se mnogi.

Iako joj neki zamjeraju pretešku šminku i prenaglašene trepavice koje se čine umjetnima, predsjednica nikad javnost nije razljutila preskupim komadima odjeće. Nije se bahatila ni brendiranim haljinama, a nosi i cipele te torbe umjerenog cjenovnog razreda. To je pravilo koje uglavnom poštuju prve dame ili predsjednice. I većina ih nosi odjeću i obuću domaće proizvodnje.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 297
VIDEO

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji