Obavijesti

Promo sadržaj

Koja je stvarna cijena besplatnog gotovinskog kredita

Koja je stvarna cijena besplatnog gotovinskog kredita
2

U trenucima kada vas život nimalo ne mazi i kada se nađete u situaciji da trebate odmah doći do novca, obično ćete platiti bilo koju cijenu kako biste vi i vaša obitelj bili sretni, zdravi i zadovoljni

U tim trenucima, mnogi iskoriste vašu slabost. No, ne i u slučaju Ferratum banke. Ako želite pouzdanog financijskog partnera, koji je uvijek na raspolaganju, čak i u najtežim trenucima, poklonite joj svoje povjerenje. 

Iako smo navikli da gotovo ništa u životu nije besplatno i da sve ima svoju cijenu, ako vam treba novac odmah sada, Ferratum banka će vam ga posuditi potpuno - besplatno i to za samo 15 minuta! Takva brza pozajmica, koja je ujedno i besplatna, najčešće nije moguća niti kada pomoć potražite od obitelji ili prijatelja. 

U slučaju Ferratum banke stvarna cijena besplatnog gotovinskog kredita je upravo onakva kakva i piše - besplatna! Je li to moguće? Ako u pročitano i dalje ne možete povjerovati, u nastavku ćete saznati kako u poslovanju Ferratum banke ne postoji skriveni sadržaj označen zvjezdicom i sitnim slovima. Sve je onako kako piše, jasno istaknuto i transparentno. 

Sve tajne besplatnog gotovinskog kredita

U tijeku je velika promotivna akcija Ferratum banke  "Posudi 4000 - vrati 4000!" tijekom koje svi novi korisnici mogu izabrati jedan od besplatnih kredita od 300 do 4000 kn na rok otplate do 30 dana i vratit će upravo onoliko koliko su i posudili. 

Cijena bankovne naknade i obrade gotovinskog kredita iznosi 0 kn! Nema skrivenih troškova i iznenađenja na kraju. Sve je upravo ovako kako piše. Brzo, jednostavno i što je najvažnije, 100 posto online! 

Brze kredite možete podići na internetskim stranicama Ferratum banke tako što ćete ispuniti online obrazac. Unesite svoje osobne podatke i IBAN broj računa za isplatu, odaberite iznos kredita i rok otplate uz pomoć kreditnog kalkulatora Ferratum banke i prijavite se odmah. 

Već za 15 minuta, novac može biti na vašem računu, a proces ovisi o vašoj brzini. Cijela prijava kredita obavlja se online i niti u jednom trenutku ne trebate odlaziti u banku. 

Bez iznenađenja - koliko uzmete, toliko vraćate

Tijekom cijelog procesa prijave na raspolaganju vam je korisnička podrška Ferratum banke koje će vas uputiti u sve korake i pomoći vam u slučaju da negdje zapnete. 

Ubrzo nakon prijave na vaš e-mail će stići Ugovor o kreditu kojeg je potrebno potpisati, i uz jamstvo za kredit, vratiti mailom, WhatsApp-om ili faxom nazad u banku. U kratkom vremenu, već istoga dana, novac može biti na vašem računu. 

Bez iznenađenja i dodatnih troškova svi novi korisnici dobivaju besplatne kredite za iznose do 4000 kn uz rok otplate do 30 dana! Iskoristite ovu ponudu i riješite svoju financijsku situaciju već danas. 

I kao postojeći korisnik Ferratum banke imate prednost, prijavite se za brzi kredit i dobit ćete 30% popusta na bankovnu naknadu uz rok otplate do 30 dana. Ne čekajte dugo jer ova prilika na raspolaganju vam je sada tijekom velike promotivne akcije.  

Postoje oni dobri i oni loši, a svi oni na neki način obilježe naš život i utječu na našu osobnost. Budite sigurni uz Ferratum banku jer stvarna cijena besplatnog gotovinskog kredita je - besplatna. Ferratum banka vam pruža ruku spasa u teškim životnim situacijama kad se nemate kome obratiti.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve