Obavijesti

News

Komentari 5

Kolakušić: Za ove izbor jedini imamo legitimitet građana...

Kolakušić: Za ove izbor  jedini imamo legitimitet građana...

Sudac Kolakušić kazao je kako oni koji ne izađu na izbore neće imati pravo više ništa govoriti ništa te da će biti sudionici u korupciji, nestajanju naše imovine, rasprodaji poljoprivrednih zemljišta.

VIDEO

Mislav Kolakušić predao je listu za europske izbore, a budući da je kao za svoju listu trebao prikupiti potpise birača poručio je: 

- Mi smo predali potpise 20.576 građana i sukladno tome imamo jedini legitimitet građana da nastupimo na ovim izborima - ustvrdio je Kolakušić kojem smatra što će na izbore moći izaći 40 stranaka koje nisu morale skupiti ni jedan potpis. To je kaže "nakaradni cirkus". 

- Dok se ne promijeni izborni sustav i dok nećemo imati da svaka stranka mora skupiti potpise mi demokraciju nećemo imati. Građani moraju shvatiti da sve ovisi o njima. Onaj tko ne izađe na ove izbore neće imati nikakvo pravo više govoriti ništa. On je sudionik u korupciji, nestajanju naše imovine, rasprodaje poljoprivrednih zemljišta, u odlasku naših voda, svega. Ne izlaskom na izbore dajete im pravo da njihov glas vrijedi dvostruko, trostruko ili peterostruko. Poruka građanima je, izađite, to je vaša dužnost, ne možete se praviti da se politika vas ne tiče - poručio je. 

Kolakušić podsjeća da je politika ta koja kroji zakone koji utječu na život svih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Zagreb: Mislav Kolakušić predao kandidacijske liste za Eu izbore

- Vi morate odrediti tko će na ovim izborima predvoditi promjene i dati mu mandat. Ovo su najvažniji izbori koji će pokazati žele li građani promjene ili žele da sve ostane isto - kazao je Kolakušić. 

Na pitanje je li se trebao kandidirati budući da je aktivni sudac, odgovorio je kako je zakon o izborima za Europski parlament jedan od rijetkih zakona koji je usklađen s europskom praksom te koji propisuje da će mu mandat suca prestati kad bude izabran na dužnost zastupnika u EP. Na prigovore kako se može kao sudac baviti politikom Kolakušić je uzvratio: 

- Mi imao samo dva dokazana političara u pravosuđu. To je gospodin Turudić koji je bio pomoćnik ministra pravosuđa u vladi HDZ-a i gospodin Sessa koji je bio u konzularnom odjelu u Australiji. To su jedina dva političara jer su obnašali dužnosti. Sloboda govora je sloboda svakog od nas - zaključio je Kolakušić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...
NOVA SAZNANJA?

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)