Obavijesti

News

Komentari 55

Kolarić brani Milanovića, SDP: 'Nećemo ga izbaciti iz stranke'

Kolarić brani Milanovića, SDP: 'Nećemo ga izbaciti iz stranke'
1

Pojavila se informacija da će zbog neplaćanja članarine iz stranke možda biti izbačen i bivši šef SDP-a Zoran Milanović jer navodno niti on ne plaća svoju članarinu više od godinu dana

VIDEO

U zagrebačkom SDP-u u tijeku je postupak brisanja članova iz stranke koji više od godinu dana ne plaćaju članarinu. Kako se neslužbeno doznaje navodno je do sada na taj način izbačeno više od tisuću ljudi. Međutim, isti izvori tvrde da je onih koji članarinu nisu platili više od godinu dana i više od tisuću, priča se i o brojci od tri tisuće, što bi značilo da se ne izbacuju svi po tom kriteriju već samo odabrani, piše Večernji list.

U medijima se pojavila informacija da će zbog neplaćanja članarine iz stranke možda biti izbačen i bivši šef SDP-a Zoran Milanović jer navodno niti on ne plaća svoju članarinu više od godinu dana. Međutim, u SDP-u tu informaciju demantiraju i tvrde da Milanović sigurno neće biti brisan iz članstva.  

Kandidatkinja za predsjednicu zagrebačkog SDP-a i povratnica u stranku Aleksandra Kolarić na Facebooku je komentirala cijelu situaciju:

"Tko ne zna motivirati, zna izbacivati. Selektivno. Motivirani članovi aktivno sudjeluju u radu stranke i rado članarinom potiču stranačke aktivnosti, a izbacivanje pred izbore, kao što je ovo što se sada događa u zagrebačkom SDP-u,  samo dodatno demotivira članstvo i simpatizere, koji se već tako i onako osipaju. Nažalost, ova zagrebačka izbacivanja članova previše sliče manipulaciji čiji je cilj utjecanje na rezultat izbora!  Bez obzira tko na kraju pobijedio, novo vodstvo zagrebačkog SDP-a je ono kojem treba pružiti priliku da političkim sadržajem motivira naše članove, koji će tada, uvjerena sam, rado plaćati članarine.  Kada postanem predsjednica GO SDP-a Zagreb, osnaživanje članstva bit će jedan od glavnih zadataka mog tima.  Pozivam sadašnje vodstvo zagrebačke organizacije da zaustavi ove selektivne procese izbacivanja, kako bi unutarstranački izbori koji su pred nama bili istinski demokratski, pravični i s jednakim šansama za sve. Članovima treba omogućiti pravo da biraju i budu dio promjene, a ne im oduzimati to pravo prije izbora. 

P.S. Sve ima svoje vrijeme. Očito je došlo vrijeme da ja obranim pravo Zorana Milanovića da bude član SDP-a", pisala je Kolarić.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...