Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kolegio.hr studentima olakšava život popustima

None Foto: Kolegio.hr

Hrvatska je bogatija za servis po uzoru na brojne svjetske platforme koje već godinama studentima osiguravaju razne popuste i povoljnije cijene

Iako studenti u inozemstvu uživaju brojne pogodnosti koje im olakšavaju život za vrijeme studiranja, u Hrvatskoj to nažalost nije bio slučaj, no situacija se napokon mijenja! Zahvaljujući platformi Kolegio.hr koja je nastala po uzoru na najveće britanske platforme za studentske popuste, svi redovni i izvanredni studenti preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija u Hrvatskoj mogu ostvariti popuste na brojnim prodajnim mjestima i web trgovinama poznatih kompanija.

U roku od godine dana Kolegio.hr nametnuo se kao glavno odredište za studentske popuste, a da je riječ o ozbiljnom pothvatu potvrđuju brojni svjetski poznati brendovi koji su ovom startupu poklonili povjerenje. Primjerice, modni gigant ASOS je svim hrvatskim studentima omogućio popust od 10%! To naravno nije sve pa na spomenutoj platformi možete pronaći studentski popust od čak 40 % za Converse te popuste za Foreo, FlixBus, Notino... A kako su nam otkrili iz Kolegio.hr-a trenutno su u pregovorima s brojnim lokalnim i globalnim kompanijama jer im je cilj što više proširiti ponudu te studentima omogućiti brojne prednosti.

Ovaj hrvatski startup koji je nastao u sklopu sklopu Zagrebačkog Inovacijskog Centra (ZICER) koristi tehnologiju za 100% točnu online verifikaciju studentskog statusa i distribuciju studentskih kupona, a sam proces prijave jako je jednostavan. Dovoljno se registrirati, verificirati studentski status i preuzeti kôd koji možete zalijepiti u prostor za promo kodove prilikom kupnje na web trgovini. U slučaju da popust želite iskoristiti u trgovini, morate preuzeti kupon s Kolegio.hr i pokazati ga na prodajnom mjestu preko Kolegio iD mobilne aplikacije.
 

Tema: Promo sadržaj