Obavijesti

Promo sadržaj

Kolegio.hr studentima olakšava život popustima

Kolegio.hr studentima olakšava život popustima
1

Hrvatska je bogatija za servis po uzoru na brojne svjetske platforme koje već godinama studentima osiguravaju razne popuste i povoljnije cijene

Iako studenti u inozemstvu uživaju brojne pogodnosti koje im olakšavaju život za vrijeme studiranja, u Hrvatskoj to nažalost nije bio slučaj, no situacija se napokon mijenja! Zahvaljujući platformi Kolegio.hr koja je nastala po uzoru na najveće britanske platforme za studentske popuste, svi redovni i izvanredni studenti preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija u Hrvatskoj mogu ostvariti popuste na brojnim prodajnim mjestima i web trgovinama poznatih kompanija.

U roku od godine dana Kolegio.hr nametnuo se kao glavno odredište za studentske popuste, a da je riječ o ozbiljnom pothvatu potvrđuju brojni svjetski poznati brendovi koji su ovom startupu poklonili povjerenje. Primjerice, modni gigant ASOS je svim hrvatskim studentima omogućio popust od 10%! To naravno nije sve pa na spomenutoj platformi možete pronaći studentski popust od čak 40 % za Converse te popuste za Foreo, FlixBus, Notino... A kako su nam otkrili iz Kolegio.hr-a trenutno su u pregovorima s brojnim lokalnim i globalnim kompanijama jer im je cilj što više proširiti ponudu te studentima omogućiti brojne prednosti.

Ovaj hrvatski startup koji je nastao u sklopu sklopu Zagrebačkog Inovacijskog Centra (ZICER) koristi tehnologiju za 100% točnu online verifikaciju studentskog statusa i distribuciju studentskih kupona, a sam proces prijave jako je jednostavan. Dovoljno se registrirati, verificirati studentski status i preuzeti kôd koji možete zalijepiti u prostor za promo kodove prilikom kupnje na web trgovini. U slučaju da popust želite iskoristiti u trgovini, morate preuzeti kupon s Kolegio.hr i pokazati ga na prodajnom mjestu preko Kolegio iD mobilne aplikacije.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.