Obavijesti

Promo sadržaj

Koliko je stvarno cijena plaćanja karticama

Koliko je stvarno cijena plaćanja karticama
2

Zahvaljujući jednostavnosti korištenja, uštedi vremena, lakšoj dostupnosti novca i drugim pogodnostima, platne kartice su postale sastavni dio naših života

No, jesu li zaiste toliko praktične i dobre kao što to zvuči? Unatoč tome što pružaju brojne prednosti u odnosu na gotov novac, kartice mogu s pravom izazvati glavobolju, pogotovo u slučaju kada ih krenete nekontrolirano "peglati".

Kod korištenja kreditnih kartica posebnu pažnju treba obratiti na uvjete korištenja  - kamatne stope, rokove plaćanja, naknade i slično, jer u pravilu se uglavnom radi o kreditima koje prate visoke kamatne stope. Kreditne kartice kriju i druge zamke na koje trebate paziti ako želite zadržati svoju financijsku situaciju pod kontrolom pa je prilikom sljedeće kupovine bolje razmisliti o alternativi. A to je besplatni brzi zajam Ferratum banke.

Besplatni zajam bez iznenađenja - koliko uzmete, toliko vratite

Poznato je da kupovina pomaže pobijediti loše raspoloženje, a kada se sljedeći put odlučite počastiti nečim novim, umjesto korištenja kreditne kartice iskušajte brzi besplatni zajam Ferratum banke. 

Svi novi korisnici mogu bez skrivenih troškova i iznenađenja dobiti besplatni zajam za iznose do 4000 kn. To znači da će novi korisnici na besplatni zajam uz rok otplate do 30 dana platiti 0 kuna kreditnih troškova!

Sve što vam je potrebno za dobivanje pozajmice su vaši podaci i pristup internetu. Ne morate odlaziti u banku ni čekati red - dovoljno je samo ispuniti online obrazac, izabrati željeni iznos zajma i rok otplate. Potrebno je i unijeti tražene osobne podatke i izvršiti upload fotografije osobne iskaznice s obje strane, fotografije tekućeg računa s obje strane i fotografije osobne iskaznice pored lica podnositelja zahtjeva.

Cijelo vrijeme vam je na raspolaganju brza korisnička podrška Ferratum banke kojoj se možete obratiti ako vam je potrebna pomoć. Nakon provjere dokumentacije i potvrde da je prijava u redu, banka će vam na mail poslati Ugovor o kreditu. Potpisani ugovor i Jamstvo o kreditu vraćate mailom banci, a kredit nakon toga ide na isplatu. Novac na vašem računu može biti već nekoliko minuta kasnije!

Nisu zaboravljeni ni postojeći korisnici

Dok pogodnosti besplatnog zajma od 0 kn naknade za bankovne troškove mogu iskoristiti samo novi korisnici, to ne znači da su postojeći korisnici zaboravljeni tijekom ove velike. Oni mogu iskoristiti posebnu ponudu od 30% popusta na bankovnu naknadu za sve vrste kredita i pozajmica s rokom otplate do 30 dana. 

Kada se sljedeći put nađete u situaciji da hitno trebate platiti nešto, pozvani ste na rođendan ili vjenčanje ili vam treba putovanje da se opustite, a nemate gotovog novca, obratite se Ferratum banci. Umjesto korištenja kreditnih kartica, koje vam kasnije mogu prirediti neugodno iznenađenje u vidu visokih kamata, zatražite brzi besplatni zajam Ferratum banke bez ikakvih skrivenih troškova – vratit ćete točno onoliko novca koliko ste i posudili!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve