Obavijesti

Promo sadržaj

Koliko su se promijenile potrošačke navike?

Koliko su se promijenile potrošačke navike?
2

Način na koji kupujemo uvelike se promijenio u zadnjih pet godina. Danas odlazak u trgovački centar ili trgovinu treba pomno planirati i odlučiti kada i koliko ćemo vremena na to potrošiti

Kupnja je postala poput planiranja izleta – koji dan i u koje vrijeme krenuti kako bismo izbjegli najveću gužvu, traženje slobodnog mjesta za parkiranje, hodanje po dućanima… Sve to oduzima mnogo vremena, a nekima i živaca. Užurbani životni stil naučio nas je cijeniti svaki slobodni trenutak, stoga sve više razmišljamo o vremenu koje trošimo kupujući.

Kupnja iz vlastitog naslonjača, osim što je najudobnija, također je i najbrža i najjeftinija. Sve što trebamo jest uključiti računalo ili mobitel i posjetiti neku od svojih najdražih internetskih trgovina. Kupnja može početi. Kategorije koje se nude nepregledne su, a izbor nepresušan. Tehnika, sportska odjeća i rekviziti, odjeća, namještaj, knjige, uredski i školski pribor, obuća – zapravo, sve što vam padne na pamet možete naći i, naravno, kupiti na internetu. Gotovo da više i nema brenda koji svoje proizvode ne nudi kupcima i online. Izdvajamo trenutačno najpopularnije kategorije proizvoda na Žutom kliku:

TV i TV oprema

Omiljene TV programe gledajte na vrhunskim LED televizorima u ponudi Žutog klika. Birajte neki od provjerenih brendova poput Samsunga, Grundinga, Philipsa, LG-ja i drugih. Cijene su vrlo povoljne, a još jednim klikom nabavite i dodatnu opremu za televizore – od antena, kabela i zidnih nosača do kućnih kina ili daljinskih upravljača.

Bijela tehnika

Opremate dom ili apartman i tražite kvalitetnu i povoljnu bijelu tehniku? Žuti klik nudi hladnjake i zamrzivače, perilice rublja i posuđa, sušilice, štednjake, pećnice i ploče za kuhanje, uz brzu dostavu na kućnu adresu. Vodeći brendovi za bijelu tehniku – Gorenje, Bosch, Electrolux, Beko, Sharp, Zanussi, Indesit i Vox po najboljoj cijeni.

Igračke

Birajte među najpopularnijim svjetskim brendovima igračaka za djevojčice i dječake, kao što su Dickie Toys, Smoby, Fortnite, Paw Patrol, PJ Masks i LOL. Bilo da je riječ o jednostavnim ili tehnički sofisticiranim igračkama, svim vrstama vozila, različitim društvenim igrama ili kreativnim setovima, na Žutom kliku naći ćete idealnu igračku za svoje najmlađe potičući žeđ za otkrićem uz radost igre.

Žuti klik je internetska trgovina Hrvatske pošte i središnje mjesto za kupnju s bogatim asortimanom proizvoda. Nudi jednostavnu kupnju uz uštedu vremena i novca. Uz to je i jedina internetska trgovina koja omogućuje kupovanje putem triju kanala: online (zutiklik.hr), u bilo kojem poštanskom uredu te telefonski na broju: 072 07 07 07.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini