Obavijesti

News

Komentari 148

'Kolinda i ja smo trolali Škoru, rekao sam joj kad da replicira'

'Kolinda i ja smo trolali Škoru, rekao sam joj kad da replicira'
7

Predsjednički kandidat komentirao je jučerašnje sučeljavanje. Rekao je kako je virio predsjednici u bilježnici jer je smeće i da je radio industrijsku špijunažu. Jogurt koji je donio u studio, nije htio komentirati...

VIDEO

Predsjednički kandidat Dario Juričan posjetio je danas zagrebačko naselje Kozari bok u sklopu svoje kampanje za izbore. Odabrao je to naselje, jer kaže, kriminalci u politici nisu tu napravili asfalt, beton i kanalizaciju pa je i on došao slagati mještane da će to sve napraviti on.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

03:19

Obišao je divlja odlagališta oko naselja, posjetio mještane kojima je dijelio lažne novčanice sa svojim likom, a prokomentirao je i sinoćnju debatu na HRT-u.

Iz limuzine u cirkular: Juričan u Kozari bok došao lagati ljude
Iz limuzine u cirkular: Juričan u Kozari bok došao lagati ljude

- Vi mislite da je sučeljavanje bilo glamurozno. To je bio cirkus, bilo je užasno naporno. Bilo je iscrpljujuće, kako za kandidate, tako vjerujem i za gledatelje. Pitanje bi došlo do mene i nakon 15 minuta tek bih opet ja bio na redu. Bilo je puno kandidata, pitanja nisu bila najvještija, ali to je išlo meni na ruku - rekao je Juričan.

Istaknuo je kako se za Mislava Kolakušića pokazalo da je to jedan duce (talijanski naziv za vođu, tako su zvali Musollinija), a da je Miroslav Škoro bio na izdisaju. Osvrnuo se i na svoja 'ćakulanja' s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović tijekom debate.

- Trolali smo više manje Škoru. Govorio je na pola glasa pa smo razmjenjivali rečenice što je rekao. Ona je cijelo vrijeme govorila kako će replicirat, a ja sam joj govorio da pričeka, da prištedi replike za velike štakore - rekao je.

Tijekom debate škicao je Kolindi u bilježnicu što je postalo i viralni hit na društvenim mrežama.

- Radila je nekakve bilješke. Bilježila je kako tko govori i skicirala si je odgovore. Ja sam, naravno, kao smeće to sve promatrao i radio industrijsku špijunažu - rekao je Juričan te dodao kako jogurt koji je donio u studio ne bi komentirao jer ne želi raditi reklamu proizvođaču.

Majstor trolanja: Dario Juričan Kolindi u studio donio - jogurt!
Majstor trolanja: Dario Juričan Kolindi u studio donio - jogurt!

Kolinda i Juričan su tijekom debate imali gotovo sličan outfit, a Juričan kaže kako je to bilo sasvim slučajno, ali ipak pokazuje nešto.

- Pokazuje nešto o karakteru tih ljudi. Došli su kao da idu na sprovod, a ja sam došao kao da idem na festival demokracije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 148
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca