Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kolinda na konferenciju UN-a stigla u perfektnom izdanju

None Foto: Luiz Rampelotto/DPA/PIXSELL 5

Kolinda Grabar Kitarović sudjelovala je na konferenciji Ujedinjenih naroda pod nazivom Žene na vlasti i pokazala da sve više vodi računa o stajlingu. Izgledala je besprijekorno

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović sudjelovala je na konferenciji Ujedinjenih naroda pod nazivom Žene na vlasti. Na konferenciji UN-a predsjednica je govorila o položaju žena i vlastitom iskustvu kroz svoj politički angažman.

I ovom prilikom, Grabar Kitarović je pokazala da sve više vodi računa o stajlingu. Izgledala je besprijekorno.

UN-OVA KONFERENCIJA Grabar Kitarović pozvala na osnaženje svih žena u svijetu

Za ovu priliku odjenula je crnu haljinu s upečatljivom ukrasnom trakom oko struka i duži strukirani sako koji prati liniju tijela i iste je boje kao traka. 

PREDSJEDNICA U UN-U Kolinda u New Yorku: Sudjeluje na konferenciji 'Žene na vlasti'

Umjesto kose smotane u banana pundžu s kojom smo je već navikli gledati, za svoje gostovanje na UN-ovoj konferenciji u New Yorku, predsjednica je došla raspuštene kose, s pramenovima uz lice lagano uvijenima prema van, a cjelokupni dojam zaokružila je decentnim bisernim naušnicama. 

Komentari (209)
  • I kakve veze ima kak je obučena kad nam je država u banani

    13. 3. 2019,   00:44
  • Jer to je bitno na političkom vođi... Styling

    12. 3. 2019,   23:01
  • Ovaj članak ste morali staviti pod rubriku show. Naime tamo izlaze članci o manekenkama, glumicama, pjevačima celebretyma. Ovo je rubrika o politici, znači o premijeru, predsjednici, ministrima, zastupnicima i inim političarima.

    13. 3. 2019,   01:14