Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Kolinda je plagirala koncept mog predsjedničkog programa'

None Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Tu se ne radi samo o antikorupciji, tu se radi i o razradi ovlasti iz Ustava, skrb o redovitom i razrađenom djelovanju te o stabilnosti državne vlasti, sve moje ideje, rekla je Orešković.

Bivša predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa i predsjednička kandidatkinja Dalija Orešković za N1 je kazala kako je Kolinda Grabar-Kitarović plagirala koncept njenog predsjedničkog programa.

- Ja sam jedini kandidat koji ima ne samo program nego i konkretan plan kako taj program provesti u djelo. Moram reći da je danas Kolinda Grabar-Kitarović doslovno plagirala kompletan koncept mog predsjedničkog programa. Tu se ne radi samo o antikorupciji, tu se radi i o razradi ovlasti iz Ustava, skrb o redovitom i razrađenom djelovanju te o stabilnosti državne vlasti. Također, i razrada načina sukreiranja vanjske politike. Sve su to moje ideje - rekla je. 

ŠKORO ODGOVORIO KOLINDI 'I da jesam eksperiment, mene se narod nikada neće sramiti...'

Podsjetimo, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović bila je gošća intervjua tjedna Točke na tjedan na N1 televiziji u kojem je, između ostalog govorila i o svom izbornom programu te kada namjerava objaviti program. 

Tema: Predsjednički izbori

Komentari (74)
  • Hadeze i plagiranje su dva nespojiva pojma, rekao bi Vaso.

    4. 11. 2019,   00:34
  • Ajmo, tzv kampanja kreće u finiš. Ne moš odlučiti komu dati glas ,jedan bolji od boljega. Ha,ha,ha! Nisam siguran da bi se od svih ,mogao napraviti jedan pravi Lider.

    4. 11. 2019,   01:53
  • Dno

    3. 11. 2019,   23:44