Obavijesti

News

Komentari 245

Kolinda kao Melania: Skoro isti plavi outfit i jako slična frizura

Kolinda kao Melania: Skoro isti plavi outfit i jako slična frizura
4

Naša predsjednica odabrala je i cipele kao Melania, ali i napravila vrlo sličnu frizuru. Jedino što joj je, u odnosu na Melaniu, nedostajalo bile su rukavice, ali za taj detalj je očito bilo prevruće...

VIDEO

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ugostila je danas u svom uredu na Pantovčaku izraelskog predsjednika Reuvena Rivlina i za tu prigodu izabrala svijetloplavu kombinaciju, gotovo jednaku onoj kakvu je nosila Melania Trump na inauguraciji svog supruga.

Naša predsjednica odabrala je i cipele kao Melania, ali i napravila vrlo sličnu frizuru.

8
| Foto: Slavko Midzor/PIXSELL - ILUSTRACIJA

Jedino što joj je, u odnosu na Melaniu, nedostajalo bile su rukavice, ali za taj detalj je očito bilo prevruće. 

58th Presidential Inauguration

'Izrael u meni i Hrvatskoj ima prijatelja'

Hrvatska i Izrael kao mediteranske zemlje, slične po veličini i smještene u povijesno turbulentnim regijama, trebaju "istražiti svaku mogućnost jačanje suradnje", kazala je u utorak predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon sastanka s izraelskim predsjednikom Reuvenom Rivlinom koji je pozvao dvije zemlje da gledaju u budućnost, ali i izvuku pouke iz "crnih trenutaka" prošlosti.

"Hrvatska i Izrael kao mediteranske zemlje trebaju istražiti svaku mogućnost jačanja suradnje između sjevernih i južnih obala Mediterana, od zajedničke baštine do zajedničkih pitanja s kojima se danas susrećemo, poput migracija i sigurnosti, te zajedničkih mogućnosti na područjima energetike, poljoprivrede, turizma, industrija i drugih grana ekonomskih aktivnosti", rekla je predsjednica novinarima.

Smatra da je jačanje i produbljivanje suradnje moguće  u svim područjima - gospodarstvu, sigurnosti, znanosti i visokoj tehnologiji, kulturi.

"Imamo čvrstu osnovu za podizanje naših odnosa na stratešku razinu", poručila je Grabar-Kitarović.

Govoreći o dvije zemlje, "smještene u povijesno turbulentnim regijama i koje prolaze kroz tranzicijsko razdoblje", predsjednica je poslala poruku o Hrvatskoj kao prijatelju i saveznici Izraela u Europskoj uniji, NATO-i u Ujedinjenim narodima.  

"Izrael ima, u Hrvatskoj i meni osobno, prijatelja, saveznika i pouzdanog partnera, kako u Europskoj uniji i NATO-u, tako i UN-u", kazala je predsjednica države.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 245
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena