Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kolinda nastavlja turneju po Slavoniji: Danas ide i u Osijek

None Foto: Davor Javorović/PIXSELL 5

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović u svom će privremenom Uredu u Vukovaru održati niz sastanaka, a onda ide u Osijek na sastanak s IT-ovcima

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović u svom će privremenom Uredu u Vukovaru održati u petak ujutro sastanak s ratnim zapovjednicima Grada Vukovara.  Potom će uručiti odlikovanja obiteljima poginulih, umrlih i nestalih pripadnika 204. vukovarske brigade HV  i tom će se prilikom obratiti nazočnima u Palači Srijem gdje je njezin privremeni Ured. 

Predsjednica će se obratiti i sudionicima znanstveno-stručnog skupa na temu procesa mirne reintegracije u 10 sati u hotelu „Lav“. Nakon toga će se u Osijeku Grabar Kitarović susresti s predstavnicima IT tvrtki – Osijek software city, a po povratku u Vukovar sastat će se s predstavnicima Lučke uprave Vukovar. 

Komentari (133)
  • Glavno da pothranjene bakice padaju u ekstazu kad je vide !

    15. 1. 2016,   08:16
  • Žalosno da predsjednica nakon 20 godina se još uvijek bavi ratom a mladi Slavonci su bez posla i odlaze van Hrvatske sa svojim obiteljima za bolji životom koju to ona igru igra .Slavoniji ne trebaje poćasti već radna mjesta i razvitak .Istu Slavoniju je uništio HDZ-e sada im se baca pijesak u oći.

    15. 1. 2016,   08:10
  • Otišla provjeriti da li su njezini stranački kolege uništili sve za vrijeme 18-godišnje vladavine i da li imaju još nešto za uništiti tijekom iduće 4 godine. A i počela sezona dimljenih kobasica, kulena, salama.....

    15. 1. 2016,   07:45