Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kolinda o kolačima za Bandića: Vi ste ozbiljni ili Radio Mileva?

None Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Na pitanje o njezinoj izjavi da bi Milanu Bandiću, završi li u zatvoru, nosila kolače, te pitanje bi li ga pomilovala ako bi završio u zatvoru, predsjednica je novinare pitala jesu li ozbiljni

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je u petak u Dubrovniku na proslavi Dana dubrovačkih branitelja kako će se boriti, 'ne samo za Bandića, nego za sve građane dok im se ne dokaže krivnja'.

TOMISLAV KLAUŠKI Što je strašno u obećanju da će Bandiću nositi kolače u zatvor?

- Sjećamo se svi kada je Sveti Nikola u Dubrovniku umjesto poklonima u čizmicama osvanuo teškim napadom. Taj je napad osvijestio u međunarodnoj zajednici da je ono što se događa u Hrvatskoj rat i agresija, i tada su se počeli mijenjati pogledi na Hrvatsku i na ono što su nam branitelji omogućili - kazala je predsjednica.

Na pitanje je li danas u kampanji, predsjednica je rekla da je u Dubrovnik došla kao predsjednica i vrhovna zapovjednica vojske.

VELIKO PRIJATELJSTVO Kolinda: 'Ako osude Bandića, u zatvor ću mu nositi kolače!'

Na pitanje o njezinoj izjavi da bi Milanu Bandiću, završi li u zatvoru, nosila kolače, te pitanje bi li ga pomilovala ako bi završio u zatvoru, novinare je pitala jesu li ozbiljni, javlja N1.

- Jeste li vi ozbiljni novinari ili Radio Mileva? Rekla sam da je svaka osoba u državi nevina dok mu se ne dokaže krivnja pravomoćnim postupkom, i da ću se boriti ne samo za Bandića nego za sve građane dok im se ne dokaže krivnja - rekla je predsjednica.

Tema: Hrvatska

Komentari (189)
  • Kako to Kolinda američka učenica zna za radio Milevu, zar joj je Vučić došapnuo

    6. 12. 2019,   15:20
  • Glas za Kolindu glas je za Bandića! Pametnome dosta!

    6. 12. 2019,   15:20
  • .. Jakove daj joj pomogni ovo više nije ni zabavno...i dalje dosljedna svojim izvaljotkama. Žalosno je što i dalje postoji krdo slijepaca koji u glavi imaju slamu, pa ne razumiju kada je netko priglup i licemjeran.

    6. 12. 2019,   15:24