Obavijesti

News

Komentari 262

Kolinda otvorila bazen u Velikoj Gorici: Djeci pozlilo od vrućine

Kolinda otvorila bazen u Velikoj Gorici: Djeci pozlilo od vrućine
20

Ono što smo svi čekali više od tri desetljeća, sada je konačno realizirano. Hvala svima koji su sudjelovali u ovom projektu. Velikogoričanima zahvaljujem na strpljenju, rekao je Barišić

VIDEO

Uz gradonačelnika Velike Gorice Dražena Barišića predsjednica Kolinda Grabar Kitarović danas je u podne otvorila bazen u Velikoj Gorici.

- Nadam se da ćete na bazenu provesti lijepe trenutke i u obiteljskom okruženju. Unatoč odličnoj povezanosti Velike Gorice sa Zagrebom, Gorica se razvija kao samostalan grad sa svojim identitetom. Ona nije samo razvojno sjedište Turopolja već i cijele zagrebačke županije- rekla je Grabar- Kitarović, te dodala da se u Gorici posljednjih godina razvijaju brojni projekti, posebno prometni, ali i gospodarski. 

Istakla je da je Gorica prvi po broju poduzetnika u zagrebačkoj županiji. Grad koji broji više od 60.000 stanovnika zaslužio je, rekla je predsjednica, svoj bazen. 

- Znamo koliko je plivanje važno za pravilan psihofizički razvoj djece, ali i za rekreaciju svih dobnih skupina stanovništva. Zato je posebno važno što ste dobili bazen, te više ne morate odlaziti u Zagreb zbog plivanja- rekla je predsjednica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dodala je kako će bazen Goričanima pomoći oko razvoja vodenih sportova i plivačkih disciplina.

- Nadam se da će ovaj bazen donijeti neke nove državne, europske i svjetske sportske prvake- zaključila je Kolinda Grabar- Kitarović. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović otvara gradski bazen u Velikoj Gorici! Reporterka: Monika Menčik

Posted by 24sata Politiko on Tuesday, December 11, 2018

- Sredinom osamdesetih bila je planirana izgradnja jednog sličnog bazena, ali to sve do sada nije bilo ostvareno iz brojnih razloga. Ono što smo svi čekali više od tri desetljeća, sada je konačno realizirano. Hvala svima koji su sudjelovali u ovom projektu i podržavali ga. Velikogoričanima zahvaljujem na strpljenju - rekao je gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić (HDZ).

Učenici četvrtog razreda OŠ Eugena Kvaternika trebali su se prvi okupati u bazenu. Dječaku i djevojčici koji su bili među njima je zbog visoke temperature u prostoru bazena dječak pozlilo pa su ih iznijeli van.

- Bilo je prevruće, djeca su došla iz škole, vjerojatno nisu uzeli dovoljno tekućine i hrane pa im je bilo loše. Čim su izašli na zrak bilo im je puno bolje- rekli su nam iz službe za odnose s javnošću Velike Gorice.

Kažu i da nije bilo potrebe za liječničkom pomoći, jer im je odmah kada su izišli s bazena bilo dobro. Uz njih je bila učiteljica, a nakon što se ceremonija završila, iz Grada su još jednom kontaktirali učiteljicu da bi provjerili je li sve u redu s djecom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:15
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 262
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.