Obavijesti

News

Komentari 248

Kolinda u Bjelovaru: Hrvatska ima sve potencijale za razvoj

Kolinda u Bjelovaru: Hrvatska ima sve potencijale za razvoj
11

HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Grabar Kitarović pozvala je građane da joj se pridruže na putu za bolju i pravedniju zemlju dajući joj 11. siječnja svoj glas

VIDEO

Nekoliko stotina Bjelovarčana na gradskom Korzu u petak je dočekalo HDZ-ovu predsjedničku kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović koja je došla u pratnji stranačkih kolega. Na početku se zahvalila svim glasačima koji su, unatoč lošem vremenu, izašli u prvom krugu na izbore.

- Hvala svima koji su mi dali glas. Kao i ostalim kandidatima prije svih gospodi Sinčiću i Kujundžiću, ali i gospodinu Josipoviću – kazala je. Navela je kako gotovo 90 posto građana Hrvatske govori kako zemlja ide u krivom smjeru, ujedno ironično podsjetivši na riječi aktualnog predsjednika Ivu Josipovića i njegov izborni slogan koji govori da je to "Pravi put". Navela je kako je Hrvatskoj potreban snažan zaokret kojim se zemlja može izvući iz krize, a za  koju je kriva nesposobna Vlada Zorana Milanovića, ali i predsjednika Ive Josipovića. 

Damir Špehar/PIXSELL

- To je isto lice devalvirane kovanice, što je gubitak za Hrvatsku – poručila je Grabar Kitarović, uz gromoglasni pljesak i povike oduševljenja brojnih simpatizera i stranačkih istomišljenika. 

Kao prioritet navela je pokretanje gotovo uništenog gospodarstva, što će rezultirati otvaranjem brojnih radnih mjesta i ujedno omogućiti i veću socijalnu osjetljivost prema najranjivijim kategorijama društva. Dotaknula se u svom obraćanju i teme mladih.  

- Prošle godine je iz Hrvatske otišlo gotovo 20.000, uglavnom mladih i obrazovanih ljudi u koje je država uložila novac kroz njihovo školovanje i obrazovanje. Oni će sada drugim zemljama biti na korist i pridonijeti njihovom razvoju i boljitku, a Hrvatska sve više stari i izumire. No unatoč svim nedaćama, Hrvatska ima sve potencijale za rast i razvoj. Ima prirodne resurse i vrijedne ljude ali joj nedostaje snažno liderstvo jer trenutnome manjka  hrabrosti, vizija i ideje – odlučno je poručila Grabar Kitarović dodajući da ona sve to nudi te da država mora posebno skrbiti o umirovljenicima, braniteljima, ženama i svim ugroženim kategorijama stanovništva. 

Damir Špehar/PIXSELL

Poručila je da je puna beskrajnog optimizma i vjere u Hrvatsku i njezin narod. Na kraju svog motivirajućeg govora pozvala je sve da joj se pridruže na putu za bolju i pravedniju zemlju dajući joj 11. siječnja svoj glas. 

Damir Špehar/PIXSELL

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 248
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca