Obavijesti

News

Komentari 21

Kolinda u Zadru na sastanku sa županijskim odborom HDZ-a

Kolinda u Zadru na sastanku sa županijskim odborom HDZ-a
1

HDZ je bio moj izbor od početka, moja prva i jedina stranka. Jer je HDZ, predvođen prvim predsjednikom i utemeljiteljem suvremene hrvatske države dr. Tuđmanom, kaže Grabar Kitarović

VIDEO

Predsjednica Republike i kandidatkinja HDZ-a za novi mandat Kolinda Grabar -Kitarović održala je u četvrtak navečer u Zadru radni sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a u proširenom sastavu te ponovila da će njezina politika i dalje biti politika nacionalnog zajedništva.

Kako je priopćeno iz HDZ-a, često prekidana snažnim pljeskom i ovacijama Kolinda Grabar-Kitarović  je u obraćanju na pripremnom sastanku za nadolazeće predsjedničke izbore na kojem su sudjelovali i predstavnici temeljnih ogranaka HDZ- Zadarske županije, naglasila da će njezina politika i dalje biti politika nacionalnog zajedništva.

"To je politika Franje Tuđmana, politika okupljanja svih kojima je Domovina na srcu. Vjerujući u snagu Hrvatske i hrvatskih ljudi, pokazali smo da možemo mijenjati stvari nabolje. To ćemo, zajedno, činiti i ubuduće, u novome petogodišnjem mandatu! Radila sam na dobrobit svih građana, nikad pritom ne zaboravljajući, poput nekih, na Hrvate izvan RH, na naše sunarodnjake u BiH, rekla je Grabar- Kitarović. 

"HDZ je bio moj izbor od početka, moja prva i jedina stranka. Jer je HDZ, predvođen prvim predsjednikom i utemeljiteljem suvremene hrvatske države dr. Tuđmanom, u najtežim trenucima imao i snage i srca i mudrosti i ljude da Hrvatsku povede na put neovisnosti i odvede je u slobodu, rekla je. Dodala kako su novi izazovi nastaviti s ekonomskim postignućima, osigurati hrvatskim ljudima još bolji život, a ispraviti nepravde koje još nisu ispravljene. I u tome ćemo uspjeti. Zato što vjerujemo u Hrvatsku, zaključila je.

Predsjednik  ŽO HDZ-a Božidar Kalmeta je istaknuo da je Zadar bio i ostao utvrda HDZ-a, u kojoj je ta stranka uvijek pobjeđivala. Tako će biti i na ovim izborima, rekao je. "Predsjednica je danas brend u svijetu. Stranci znaju reći: Bio sam u Hrvatskoj, u zemlji Kolinde Grabar-Kitarović! Što bismo mi dali da imamo takvu predsjednicu", rekao je Kalmeta. Kako je ocijenio, ona je svojom inicijativom Triju mora, svojim kontaktima s Trumpom i Putinom, najmoćnijim ljudima svijeta, pridonijela snažnome međunarodnom pozicioniranju Hrvatske.

Naš vanjskopolitički utjecaj nikada nije bio jači. Kolinda Grabar-Kitarović najbolja je kandidatkinja - i zato će pobijediti! A HDZ će biti uz nju na tome pobjedničkom putu, poručio je Kalmeta i zaključio kako članice i članovi HDZ jedva čekaju početak kampanje.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga
MISTERIOZNI SLUČAJ IZ SRBIJE

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga

Svi se nadaju kako će djevojčica uskoro biti pronađena i vraćena svojim roditeljima. U tijeku je velika potraga za Dankom (2) na istoku Srbije. Prvi put su koristili i 'Amber Alert'
Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...