Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kolinda udomila Kiku, Sanader je imao Kingu, a Tito pudle...

None Foto: 2

Predsjednica je u četvrtak udomila mladu labradoricu Kiku iz virovitičkog azila. Nakon što obavi sterilizaciju, Kika se seli na Pantovčak. Udomljenje su pohvalili i Prijatelji životinja

Svatko tko je imao ili ima psa za kućnog ljubimca zna da njihova bezuvjetna ljubav može pomoći da lakše prebrodite stresni dan. Tako će i predsjednici Grabar Kitarović biti lakše uz udomljenu Kiku, mješanku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Da je pas čovjekov najbolji prijatelj, opće je poznata stvar. Također, svjetski vođe su imali ili imaju svoje ljubimce. Od Winstona Churchilla, Josipa Broza Tita, Georgea Busha, Baracka Obame, Vladimira Putina itd.

I u Hrvatskoj su se vodili time, pa je tako bivši premijer Ivo Sanader na poklon od mađarskog premijera dobio u siječnju 2006. pulija Kingu. Sanader je tad otkrio kako je njegova zaigrana ljubimica najviše uživala biti u društvu poznatih. Sanader više ne uživa u društvu pulija, kojeg je dao zubaru Zuboviću.

Što se tiče Josipa Broza Tita, on je jako volio biti u društvu pasa. Rado se fotografirao s njemačkim ovčarima, lovačkim psima, a s pudlima je provodio više vremena nego s Jovankom. I predsjednica Kolinda Grabar Kitarović pridružila se vlasnicima pasa.

U četvrtak je udomila mješanku Kiku iz Skloništa za životinje Virovitica. Iz ureda predsjednice su nam kazali da je to bila ljubav na prvi pogled s obje strane. Udomljenje Kike pohvalili su i Prijatelji životinja, koji su priopćili da šalju na Pantovčak ornu, igračke i zdjelicu.

Komentari (70)
  • Nije ona udomila nego Pantovčak. Kada ode pas ostaje.

    13. 10. 2018,   18:10
  • Ne vrijeđajte Tita u istoj rečenici s ovom!

    13. 10. 2018,   18:59
  • Nije ona udomila Kiku vec njene sluge. Koje ce jadnu Kiku , bez ljubavi hraniti. Nikad jadna Kika nece osjetiti sta je to kad uvece s porodicom TV gledas a ona se uz njih mazi.Nadam se da je nece njeni zaposlenici nogom sutirati, kad ona s Pantovceka negdje ode. Vec sam spasila tri cuke od gamadi i znam o cemu pisem.

    13. 10. 2018,   18:37