Obavijesti

News

Komentari 595

Kolinda čestitala Milanoviću i najavila: 'Odlazim na godišnji!'

Kolinda čestitala Milanoviću i najavila: 'Odlazim na godišnji!'
25

Predsjednica na odlasku čestitala je Zoranu Milanoviću u svom govoru. Najavila je da sada ide na godišnji od 10-15 dana te da planira nakon svega završiti doktorat

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO: 

Hvala vam, hvala vam lijepa! Drage Hrvatice i Hrvati i svi hrvatski državljani u domovini i svijetu. Hvala svima što ste izašli na birališta, pokazali da vam je stalo za našu Hrvatsku, počela je svoj govor Kolinda Grabar Kitarović.

Nastavila je kako su je pitali što će učiniti nakon izbora te je rekla da će prvo zahvaliti obitelji, suprugu i djeci, mami i tati. 

- Volim vas - rekla je.

- Ostanimo ujedinjeni, okupljeni za našu Hrvatsku. Poruka koju moramo izvući iz izbora je da očito moramo biti više među građanima. Hrvatska je odlučila. Zoran Milanović bit će predsjednik idućih pet godina i na tome mu čestitam - rekla je Kolinda Grabar Kitarović koja je prekinula zvižduke HDZ-ovaca te dodala da Milanoviću želi svako dobro u obnašanju dužnosti.

Pratite uživo

Uživo iz HDZ-a: Dolazi Kolinda

Posted by 24sata on Sunday, January 5, 2020

 

Nastavila je kako je za nju kampanja gotova u petak i da ona više ništa neće reći protiv prethodnika, ali ni svojih sljedbenika. Rekla je da se nada da će se susresti s njim i prije primopredaje dužnosti te da pruža ruku Milanoviću da pokaže da ovaj prijenos vlasti može biti civiliziran i da ga uputi u sve što je radila.

Kolinda Grabar-Kitarović održala govor i čestitala novoizabranom predsjedniku Milanoviću

- Stavljala sam naglasak na nacionalne, državne i vjerske vrijednosti, na Domovinski rat, na branitelje koji su najzaslužniji za našu slobodu, njihove obitelji, svih poginulih, umrlih, preminulih, nestalih. Ne namjeravam vraćati niskim udarcima ali ova je država krvlju stvorena i neka tako i ostane - rekla je.

- Poruka koju moramo izvući je da smo najjači kad smo zajedno. To smo pokazali u ratu, to pokažimo u miru. Ne vjerujte lažnim prorocima, onima koji gledaju samo svoje interese - izjavila je predsjednica.

Pustoš u Kolindinom stožeru: Ostale naljepnice i zastave...
Pustoš u Kolindinom stožeru: Ostale naljepnice i zastave...

- Budite zajedno. Zahvaljujem onima koji su dali glas meni, ali i onima koji nisu. Nadam se da ćemo se okupiti oko zajedničkih vrijednosti i graditi modernu i tolerantnu državu -  rekla je.

- Toliko sam govorila o zajedništvu da je nekima to otrcana riječ. Meni nije - izjavila je pozvala još jednom na zajedništvo - rekla je i na kraju ponovno poželjela uspjeh Zoranu Milanoviću i rekla da je njegov uspjeh bitan za sve nas. 

Kolinda Grabar-Kitarović održala govor i čestitala novoizabranom predsjedniku Milanoviću

Dodala je da je tu i da ostaje u Hrvatskoj. Nada se da će shvatiti i dopustiti joj ako sutra ode na 10-15 dana odmora.

- Svima vama, oprostite, ako sam večeras zaboravila nekog spomenuti - izjavila je Kolinda Grabar Kitarović. Dodala je da joj preostaje završiti doktorat. 

- Gospodine Milanoviću, vama i vašoj obitelji, ali i svima želim mir i dobro. Hvala vam - rekla je predsjednica.

Pokretanje videa...

Lijepa li si kod Kolinde 00:38

Na kraju govora zasvirala je Thompsonova Lijepa li si.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 595
VIDEO

Tvornica pobjede, Bero koji ne želi ići doma i crvene kravate...
U TABORU POBJEDNIKA

Tvornica pobjede, Bero koji ne želi ići doma i crvene kravate...

Kad je kucnuo čas za prve izlazne ankete, svi su ušutjeli. Sve je stalo. Svi su naćulili uši i samo gledali u veliki ekran na pozornici ispred sebe. Kad se čula vijest da Milanović vodi s 53 posto atmosfera je "eksplodirala"...

'On je obrazovan i sve, ali nije mu bura s Dinare čistila kosti'
ZOKIJEVI GENI KAMENI

'On je obrazovan i sve, ali nije mu bura s Dinare čistila kosti'

GENI KAMENI Novi predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović podrijetlom je iz Cetinske krajine. Mještani Glavica sjećaju se da je kao mali volio hraniti konje...
Milan Bandić je zajedno s Koli doživio teški poraz u Zagrebu
METROPOLA SE CRVENI

Milan Bandić je zajedno s Koli doživio teški poraz u Zagrebu

Zoran Milanović je u Zagrebu osvojio čak 74.000 glasova više od Kolinde Grabar Kitarović koja je imala svesrdnu pomoć Bandića. I to govori o padu njegove moći jer ako što nije želio je Milanović na Pantovčaku.