Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kolinda uzvratila Milanoviću i Škori: 'Prijetite, oba ćete pasti'

None Foto: Facebook

Nakon što su Zoran Milanović i Miroslav Škoro na današnjim skupovima žestoko udarili po aktualnoj predsjednici, ona im je uz fotografiju s Goranom paukom poručila da će 'oba pasti'

Miroslav Škoro je, podsjećamo, na skupu u Lisinskom rekao da je Hrvatska 'jadna država u kojoj se predsjednica bavi srpskim čokoladicama, hrvatskim Čokolinom, rođendanskim tortama, zatvorskim kolačima te na svaki mogući način pokušava oteti posao pjevačima.'

Zoran Milanović je pak okupljenim pristašama u Sinju rekao da su HDZ-ovci, 'kada im je majka, figurativno rečeno, šaputala na uho, naučili što se smije raditi, potkradati, dobivati kredite bez kamatne stope kao Grabar-Kitarović'. 

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović im, očekivano, nije ostala dužna. 

- Nervozni su, prijete. Rekao bi dragi Goran Pauk - oba su pala, ja kažem - oba će pasti, objavila je Kolinda Grabar Kitarović na Twitteru. 

Oba su pala, oba će pasti. 😎

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Sunday, 8 December 2019
POSAO PREKO VEZE HDZ-ov župan Pauk: Uhljebio sam puno znanih i neznanih

Na Facebooku je bila nešto kraća. 

- Oba su pala, oba će pasti, napisala je predsjednica i objavila fotografiju s Goranom Paukom. 

Goran Pauk je inače jedan od petorice vojnika koji su bili zaslužni za legendarnu scenu rušenja dva zrakoplova JNA gdje je i nastala legendarna rečenica 'Oba su pala'. 

SRUŠIO 'JASTREBE' JNA 'Obadva, obadva, oba su pala!': Uzvik koji je obranio Šibenik

No, s druge strane, 'Oba će pasti' izraz je koji su koristili tzv. 'šatoraši' 2014. godine, imajući na umu Milanovića i Josipovića. 

 

Komentari (162)
  • Vaš (Kolinda) projekt Švicarske je pao ... neznam koji naivac bi glasovao za Kolindu .... obmanjivala je glasače ...

    8. 12. 2019,   17:48
  • Oba ce te pasti? Gdje je ona bila kada su avioni padali? Nije dostojna to spominjati da je ne znam sto razlog. Opet, to pokazuje njen karakter.

    8. 12. 2019,   17:48
  • hahaha, oba će pasti :) koji izljevi patriotizma, borbenosti i ljubavi prema domovini. sve što ovom narodu treba da ponovno za nju digne ruku. zato i jesmo na rubu propasti.

    8. 12. 2019,   17:42