Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kolinda vodila svoju djecu u Vukovar kada se nisu ni rodila

None Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Kako bi dodatno naglasila svoje domoljublje poručila je da je 1998. nakon završene mirne reintegracije Vukovar i Knin posjetila sa svojom djecom no problem je što se njezini kćer i sin nisu tada još rodili.

Nakon što je Miroslav Škoro na današnjem skupu u Lisinskom HDZ-ovcima poručio da će on biti njihov predsjednik iz Sinja mu je odgovorila i sama predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Napala ga je da je 'tamburao po Americi dok je grmjelo', a da bi  dodatno naglasila koliko je zapravo domoljubna malo je iskrivila istinu dok je odgovarala i na prozivke Zorana Milanovića koji joj je poručio kako kao Sanaderova ministrica nije bila u Vukovaru.

PREDSJEDNICA ŽESTOKO PO ŠKORI 'Gdje si bio kad je grmilo? Neki su tada tamburali po Americi!'

Na te prozivke rekla je: “U Vukovaru, nakon završetka mirne reintegracije, odvela sam svoju djecu da vide to stratište u Vukovaru, da se to nikada ne ponovi i ja ću i kao građanka uvijek odlaziti i u Knin i u Vukovar”.

No tu dolazi do iskrivljavanja istine jer je mirna reintegracija završila 1998. godine kada se njezina djeca još nisu ni rodila, pa ostaje misterij s kojom je to djecom ona odlazila u Knin i Vukovar.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ima kćer i sina, kći Katarina rođena je 2001 godine, a sin Luka 2003. godine.

 

Tema: Hrvatska

Komentari (270)
  • Sram me je ove žene i svih onih koji će za nju glasovat. Do sad sam razumija ljude koji od glasa za nju imaju nekakve koristi... računam, ajde, nisu debili, prodali su se za glas... ali koliko je ta zena glupa, ne znam koje novce moras dobit za ovako nekome dat glas da bude prvi covik drzave. mene je iskreno sram za svakoga, a sebe mi je ža jer se još uvik nerviran oko svega toga

    8. 12. 2019,   19:56
  • Polako se već brinem za njezino pamćenje.. jedna vrsta jogurta, željezna zavjesa, nerođena djeca...

    8. 12. 2019,   19:44
  • Hahaha, stvarno joj u kampanji dobro ide , svaki dan je sve dalje od Pantovčaka ...

    8. 12. 2019,   19:40