Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kolinda za Novu s 12-članom obitelji, a Josipović na trgu

None Foto: Pixsell

HDZ-ova kandidatkinja noćas će obići i branitelje u Savskoj, bolnicu, vatrogasce, a sutra i nezbrinutu djecu, dok će Ivo Josipović posjetiti samo rodilište u Petrovoj

HDZ-ova predsjednička kandidatkinja dočekat će Novu godinu s obitelji Ane i Roberta Bošnjaka s desetero djece na zagrebačkom Kozjaku, a zatim će, pola sata iza ponoći obići branitelje koji u šatoru prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja u Savskoj ulici. Kolinda Grabar Kitarović zatim će obići KBC Sestara milosrdnica i Vatrogasnu postrojbu, a prvi dan Nove godine obići će i mališane u Dječjem domu u Nazorovoj.

Ivo Josipović će, pak, 2015. dočekati na središnjem zagrebačkom Trgu te obići rodilište u Petrovoj ulici. 

Komentari (281)
  • Jedino što je "bledoliki" profesor uspio dobro napraviti u svom petogodišnjem mandatu je............................................................ kapak..........

    31. 12. 2014,   19:57
  • Kako bezličan tip ! Jedina mi je utjeha da ni prošli puta nije dobio moj glas.Ovaj puta pogotovo neće! U 5 godina nije se oznojio,sram ga bilo.

    31. 12. 2014,   20:18
  • u sretnoj novoj godini želim vam ja od srca šta više seksa.......a ne da nas seksaju u mozak ovi šugavi politićari.............................pošteno !

    31. 12. 2014,   21:29