Obavijesti

News

Komentari 101

'Siguran sam da ja i Kolinda možemo puno toga učiniti...'

Sinoć sam nazvao predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović i čestitao joj Badnju večer i Božić. Siguran sam da možemo mnogo toga zajedno učiniti, izjavio je Vučić

VIDEO

Na području gdje živimo jedino što uspijeva je mržnja, ali mislim da se Srbija i Hrvatska u budućnosti moraju približavati jedna drugoj poručio je srpski predsjednik Aleksandar Vučić, ocijenivši da će u tome ulogu imati i on i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

- Sinoć sam nazvao predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović i čestitao joj Badnju večer i Božić. Siguran sam da možemo mnogo toga zajedno učiniti Grabar-Kitarović i ja - istaknuo je Vučić u prednovogodišnjem intervjuu za provladinu Televiziju Pink.

'HRT huška na nasilje u Srbiji, skoro zovu i na rušenje vlasti'
'HRT huška na nasilje u Srbiji, skoro zovu i na rušenje vlasti'

Vučić je zahvalio za korektne izjave o dosadašnjoj suradnji predsjedniku Demokratskog saveza Hrvata Vojvodine (DSHV) Tomislavu Žigmanovu, istaknuvši ocjenu čelnika DSHV-a da je 'pouzdan partner.

'Ispunili smo sve što smo obećali Hrvatima'

- Srbija je ispunila sve što je obećala Hrvatima u Vojvodini - ustvrdio je Vučić, navodeći da su 'od 26 stvari obećanih (hrvatskoj zajednici u Vojvodini) 23 završene, a još tri se rješavaju i u to je u tijeku'.

- Ja sam tako naučio raditi - rekao je Vučić, naglašavajući da će sve ono što je obećano i dogovoreno za hrvatsku manjinu u Srbiji i Vojvodini biti ostvareno, i to 'bez obzira na kampanju' koja, kako kaže, protiv njega postoji u Hrvatskoj.

Poručili Vučiću: 'Bijesni smo! Prestani lagati i slušaj narod!'

- Radili smo sve ovo vrijeme bez obzira na kampanju protiv mene, zato što je Srbija snažnija, jača. Srbija ima veći izvoz ove godine u Hrvatsku nego Hrvatska u Srbiju, iako su oni ekonomski snažniji od nas - dodao je Vučić, ocijenivši kako će Srbiji biti potrebno desetak godina da ekonomski sustigne Hrvatsku.

- Što god govorili o meni, kakvu god kampanju vodili protiv srpskog naroda, mi ćemo učiniti sve da se Hrvati u Vojvodini osjećaju bolje - poručio je Vučić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'
OTKRILI JOJ KVRŽICU NA MOZGU

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'

Ne mogu mi reći koliko mi je vremena ostalo, jer ne mogu napraviti biopsiju zbog pozicije tumora. Da odem na biopsiju, vjerojatno bi ostala paralizirana. Ne znam koliko mi je mjeseci ostalo, kaže Ella..
Heroj iz Slavonskog Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

Heroj iz Slavonskog Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa