Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Komadom vrata tukao je ženu, odredili mu istražni zatvor

Žena je uspjela pobjeći iz kuće. Čime je najvjerojatnije spasila život od pomahnitalog muškarca. Prema priopćenju iz odvjetništva on je ženu i ranije tukao i ozljeđivao

Istražna sutkinja varaždinskog Županijskog suda u četvrtak je prihvatila zahtjev ŽDO i odredila istražni zatvor 39-godišnjem nasilniku s koprivničkog područja zbog sumnje na pokušaj teškog ubojstva 36-godišnje nevjenčane supruge. Istražni zatvor je određen zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i dovršenja pokušanog kaznenog djela.

NASILJE U KOPRIVNICI Pijan strgao dovratnik i njime tukao ženu: Teško ju ozlijedio

Postoji osnovana sumnja da je 39-godišnjak u utorak oko dva sata iz ponoći pod utjecajem alkohola od 2,10 promila, komadom drvenog okvira vrata kojeg je rukama otrgnuo, zadao izvanbračnoj supruzi više udaraca po glavi i ruci i time joj nanio teške tjelesne ozljede. U vidu višedijelni prijelom desne lakatne kosti i prijelom desne nadlaktične kosti te više rana razderotina glave. Oštećena je uspjela pobjeći iz kuće. Čime je najvjerojatnije spasila život od pomahnitalog muškarca. Prema priopćenju iz odvjetništva on je ženu i ranije tukao i ozljeđivao. 

Komentari (6)
  • Kad se otrijezni i kaze, necu vise, nek mu se vrati.. Boze sacuvaj sve te zene koje trpe fizicko i psihicko nasilje..On odprije poznat .. tukao je i ozljedzivao, a ona. ostala sa njim?!

    30. 5. 2019,   19:25
  • ovaj je ženu mlatio komadom vrata, a jednom davno sam čitao u crnoj kronici kako je negdje u SAD lik izmlatio ženu - živom jeguljom.... pa ga tužilo..... Društvo za zaštitu životinja!!!!!!

    30. 5. 2019,   18:16
  • Daruvarac?

    30. 5. 2019,   18:53