Obavijesti

Promo sadržaj

Koncert na terasi Culture kluba Revelin: Cercle poziva Hot Since 82

Koncert na terasi Culture kluba Revelin: Cercle poziva Hot Since 82
1

Hot Since 82 će svirati jedinstveni DJ set u ponedjeljak, 17. lipnja, u 19:30 prema centralnom europskom ljetnom računanju vremena na terasi Culture kluba Revelin

Koncert na zidinama Dubrovnika, s pogledom na Stari Grad 

Koncert se održava na terasi kluba Revelin, točnije na zidinama koje omeđuju Grad. Veličanstveni pogled na stoljetni Grad koji je omeđen zidinama i pod svjetskom zaštitom UNESCO-a, a ujedno i najveći turistički grad u Hrvatskoj. Izvođač će biti sniman s kamerama iz više uglova te će se emitirati uživo na Cercle Facebook stranici. Nakon izvedbe, umjetnik će biti intervjuiran , a online publika će moći postaviti svoja pitanja.

Hot Since 82, njegova karijera je eksplodirala u posljednjih nekoliko godina

Daley Padley rođen je i odrastao u Barnsleyu u Engleskoj (1981. godine, za razliku od svog nadimka). Počeo je posjećivati klubove kao tinejdžer i počeo se „vrtiti“ u klubu svog rodnog grada u dobi od 17 godina, gdje je postao poznat po svojim 12-satnim vikend setovima. 2003. godine počeo je putovati na Ibizu, a 2006. godine je započeo i rezidenciju na Cream Ibizi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Padley je 2014. godine osnovao svoju izdavačku kuću "Knee Deep in Sound". Među njegovim pojedinačnim izdanjima, "Damage" izdao je Truesoul Adama Beyera 2015. godine, a "Evolve or Die" pojavio se na Moon Harbouru 2017. godine, godine kada je nominiran za Producent godine na inauguracijskim nagradama Electronic Music Awards. "Buggin" (s pjevačem Jem Cookeom) slijedio je 2018. godine. 

Cercle, medij koji proizvodi i emitira koncerte elektronske glazbe uživo u neobičnim i pažljivo odabranim prostorima

Cercle je medij posvećen promicanju umjetnika i prostora s iznimnom produkcijom, s ciljem podizanja svijesti o umjetnosti, kulturnoj baštini i velikim scenama kroz dvije plemenite i ujedinjene umjetnosti: glazbe i videa. Svako dva ponedjeljka, jedan umjetnik svira 1 sat u jedinstvenom okruženju, nakon čega slijedi intervju putem Facebooka uživo. Cercle je već surađivao s više mjesta kao što su Eiffelov toranj, dvorac Fontainebleau, dvorac Chambord, promatračnica tornja Montparnasse toranj, muzej Bourdelle ... 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.