Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Konferencija: SDP predlaže pet mjera za pomoć blokiranima

Komentari (21)
 • Opet sit gladnom nevjeruje. Moj sdp zbog tebe 8 godina živim od korice kruha a zaposlen sam. Bio sam obrtnik i propao sam, zaposlio se i dođe sdp na vlast i svi dugovi od obrta dum na kičmu.to više niti bog nemože pohvatati koji je đumbus nastao od duplih ovrha pa ludih kamata. Daklem od ove plačice kaj dobim za 3 moja života nebudem vratio dug. Daklem ovi što stalno traže oće li biti i za nas otpisa što plačamo redovito račune ja im kažem budite sretni što možete plačati račune jer pakao koji ja prolazim nebi želio poželjeti nikomu, a ako ne vjeruju neka idu u obrtnike neka ih zadese stari zakoni i birokracija onda će im biti jasno. Ok kriv sam što sam dao sve od sebe da spasim obrt i tako se zadužio jer mi nitko iz vlade nije šapnuo da zatvaram jer će sve uništiti, znaći bio sam pošten i zato sada doslovce preživljavam. Poručujem svima koji nisu blokirani budite sretni i pokušajte to stanje i održati jer ja znam da uistinu jeste sretni, i ne sudite i ne ljepite etikete na nas, jer nas masu smo samo htijeli raditi pošteno i stvarati a za to smo obješeni na stup srama. Ovo su kozmetičke mjere sdp -a i neće ućiniti apsolutno ništa osim trenutno malo smiriti situaciju.

  26. 4. 2018,   15:46
 • OK svi koji su doveli do "eksplozije" blokada sada skupljaju poene na račun blokiranih, ali što je onda sa nama koji podmirujemo svoje račune?? TEŠKO, ali na vrijeme?? Dali će biti kriterija za otpis? Da li su jednaki čovjek koji nema za kruh i neki bahati koji ne želi plaćati?? Jer pada mi na pamet u ZG priključci za vodu, ja sam iskeširao 10 000 kn, a frend koji ima četverokatnicu dobio ga je besplatno...tko je tu lud??

  26. 4. 2018,   14:27
  • Ti i ja smo sretni što još uspijevamo plaćati svoje obaveze i zadržati privid slobode. No, za razliku od tebe, ja sam toga svjestan i nimalo ne zavidim onima koji će ući u "program oprosta". Potpuno svjestan da se već sutra sve može promijeniti i smjestiti me u to društvo.

   27. 4. 2018,   00:56
 • Pa vaši Slavek i Zoki su donijeli taj zakon. O čemu vi sad maštate?

  26. 4. 2018,   19:30
 • Pa vi ni sebe ne možete odblokirati...

  26. 4. 2018,   14:01
 • Ja predlazem jednu mjeru!! Koji sdp koje gluposti. Mjera je otpis sviju dugova i resetiranje na nulu.. i eto pameti i dajte mi placu 20.000 kn misecno i stavite me u sabor i toje moja mjera za blokirane

  26. 4. 2018,   13:48
 • Ma slatki su sdepeovci.. slatki spasiteji svih blokiranih.. oni imaju pet mjera kako blokiranima pomoci.. Gdje su vam bile mjere dok ste bili vlada.?.Nemojte samo reci da u vrijeme vase vlade nije bilo blokiranih.☺ isssss vi i vasa isprazna populisticka naklapanja ..

  26. 4. 2018,   21:04
 • jedino rešenje je u 45 pod hitno te ustaše dužnike u jasenovac jer su protivnici komunizma i sa njima pod pažu...problem riješen na sdpeov naćin...o samo da nije bilo tog lažnog drugog tita i partije lažne kako bi se sada lijepo živjelo u hrvatskoj....

  27. 4. 2018,   15:13
 • Dođe mi da se blokiram kad ovu dvojicu vidim. Jadan onaj komu su oni pomogli, jedino možda počistiti s tanjura.

  26. 4. 2018,   14:01
 • hahaha opet nešto "pametno" iz sdp-a............ hahaha jadne li stranke

  26. 4. 2018,   13:42
 • Maras i ostali crveni poznati su eksperti za financije, "bundesliga" a kako su i sami pod od Kikaša pod prijetnjom blokade i ovrhe sigurno znaju o predmetnoj tematici sve. Recimo - dužan si banci 100 000 kuna, ne moš' to vraćati, banka to proda za 60 000 kuna specijaliziranoj odvjetničkoj kući a "dobri i pametni komunisti" predlažu da dužnik ima pravo prvokupa. Genijalno. Digneš kredit, odmah ga prestaneš plaćati jednoj banci, podigneš kod druge banke 60% iznosa duga, kupiš svoj kredit. Onda zahebeš ovu drugu banku i opet smanjiš dug za 40% i sve tako dok jedna od banka ne bude tebi dužna. OK, maras je pao na glavu sa konja ali nisu bankari sunce ti žarko.

  26. 4. 2018,   13:36