Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Konkurenti pričaju kao da su pali s Marsa, HDZ će pobijediti'

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL 7

Dok je hit 'Eye of the Tiger' treštao iz zvučnika, premijer i njegova pratnja pojavili su se u Francuskom paviljnu, gdje su predstavljeni kandidati HDZ-a za Europski parlament

Ja sam od samog početka bio uključen u proces pristupanja Hrvatske u Europsku uniju i znam svaku fusnotu, a naši kao politički konkurenti kojih tada nije bilo, koji nisu imali stranke i tom procesu nisu pridonijeli ni milimetra, pričaju u saboru kao da su pali s Marsa, rekao je premijer Andrej Plenković i pozvao sve da pokažu razliku između ozbiljnih i neozbiljnih i onih koji znaju i koji ne znaju.

Izjava premijera i šefa HDZ-a Andreja Plenkovića nakon predstavljanja kandidata za europske izbore Reporter: Snježana Krnetić

Objavljuje 24sata Politiko u Subota, 13. travnja 2019.

- Ako želite izolacionizam, destabilizaciju gospodarstva i one koji će ići u emisije i pričati gluposti, birajte takve, ali to neće donijeti dobro, narod je mudar i ima filtere i poslat će u Europski parlament samo one koji to zaslužuju - naglasio je i dodao da su izbori za Europski parlament izbori o budućnosti naše zemlje.

Zagreb: Karlo Ressler predstavljen kao kandidat HDZ-a za EU izbore | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Uz bistu dr. Franje Tuđmana obećao je da će obići sve županije i ponovio da su jednoglasno podržali kandidate koji su došli iz županijskih organizacija.

- Ovo je utakmica HDZ-a koju ćemo pobijediti jer imamo najbolji program i kandidate - rekao je i poručio da će zahvaljujući HDZ-ovoj listi Hrvati u BiH imati svoj glas zahvaljujući Željani Zovko, jedinoj kandidatkinji na listi koja je iz HDZ-a BiH.

Istaknuo je i da su tri ključna elementa kojima se HDZ razlikuje od ostalih - vrijednosti, znanje i vjera.

 

Komentari (185)
  • Kaže Raspudić, "Svatko je veći katolik i Hrvat od HDZ-a, uključujući i one koji propagiraju ateizam i jugoslavenstvo, jer barem ne čine aktivnu štetu. HDZ kupuju biračko tijelo, a onda te vrijednosti prodaju i prostituiraju što se moglo vidjeti na primjeru Istanbulske konvencije”.

    13. 4. 2019,   15:38
  • Necete ni vi dugo,kad se drzava srusi bjezat cete ko misevi !!!

    13. 4. 2019,   15:04
  • Hrvatski narod je još jednom suočen s nacionalnom izdajom, koju provode kriminalci na vlasti uz podršku tulave svjetine. Ovo nije prvi puta.

    13. 4. 2019,   15:48