Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Koprivnica: Poduzetnicima 'iz kraja' podvodio djevojku (28)

Djevojka se u ovom slučaju vodi kao žrtva jer novac nije zadržavala za sebe. Ukoliko se dokaže suprotno, i  nju očekuje prekršajna prijava zbog odavanja prostituciji

Na Općinskom sudu u Koprivnici počelo je suđenje 52-godišnjaku kojeg se sumnjiči da je podvodio svoju 28-godišnju djevojku, a prema optužnici, ona zarađeni novac nije zadržavala za sebe već je svu zaradu davala 52-godišnjaku koji ju je trošio na kocku

Sudac Krešimir Pavlović odmah je nakon otvaranja rasprave, piše Podravski.hr, suđenje zatvorio za javnost kako bi vjerojatno zaštitio identitete 11-orice klijenata, inače uglednih poduzetnika koprivničkog i međimurskog kraja. Muškarcu (52) sudi se za 11 kaznenih djela prostitucije, koliko ih je tužiteljstvo uspjelo dokazati praćenjima, presretanjem poziva i SMS poruka. Djevojka se u ovom slučaju vodi kao žrtva jer novac nije zadržavala za sebe. Ukoliko se dokaže suprotno, i  nju očekuje prekršajna prijava zbog odavanja prostituciji. Njezinom 'makrou' prijeti kazna zatvora od 6 mjeseci do pet godina. 

Djevojka (28) je duže vrijeme radila u jednom koprivničkom kafiću pa je navodno nakon privođenja za prostituciju optužila i svoje kolegice koje su potom ispitane u policiji. Spominjala je, piše Podravski.hr, i djevojke iz još jednog kafića koji je dugo bio na glasu kao okupljalište 'lakog morala', no isti je ubrzo nakon izbijanja afere zatvorio svoja vrata. 

Komentari (6)
  • "Sudac Krešimir Pavlović odmah je nakon otvaranja rasprave, piše Podravski.hr, suđenje zatvorio za javnost kako bi vjerojatno zaštitio identitete 11-orice klijenata, inače uglednih poduzetnika koprivničkog i međimurskog kraja. " Još samo napišite i ugledne poduzetnike koji imaju primjerene obitelji, žene i djecu. Dobri donatori strankama a možda i face u politici.

    19. 4. 2018,   20:35
  • . . .stvarno su njih " 11 veličanstvenih" ugledni,za njihov ugled zna policija i sud ,te -poduzetnica-

    19. 4. 2018,   19:10
  • svaki put istu sliku stavite, koliko ste lijeni to nema nigdje

    19. 4. 2018,   18:35